evet sonyler guzel guzel ama biraz tuzlu yahu
xperia z düşünmezmisin. Diğer serileri çıktığı için o epey ucuzladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sonyler guzel guzel ama biraz tuzlu yahu
xperia z düşünmezmisin. Diğer serileri çıktığı için o epey ucuzladı
evet discoveryden memnun olan cok sevındım senın adına:13:
o dedıklerın neyce bilmiyorum
ben dıscover kullanıyorum ve çok memnunum anlamam ben s den m den
sen zaten neyden anlıyonkı peh
senınkı discovery mi yoksa discovery elitmi?:44:
benım telefon modellerıyle ısım olmaz, o yuzden bılmıyorum xs s falan. general dıscovery mobıle
ya senın squatla işin olmaz yemek yapmakla işin olmaz telefonla işin olmaz sen nıye yasıyon he nıye yasıyon bosu bosuna oksıjen tuketiyon
bende senınkının yenı modelını begendım ıste elıte modelı ama pıyasada yok malesef:2::2:
nasıl yok ya
yeni çıktı elite olanlar
ondan yoktur heryerde
bir aya kalmaz bütün telefonculara gelir.
evet millet o fıyata o telefonu gorunce kapısmıs kalmamıs pıyasada buşursam ondan bulamazsam lg g2 alıcam
bende yazın para biriktirip normalinden alcam
o fiyata çok iyi telefon. elitesine param yetmezz
yemek yapmakla nasıl işim olmaz ? sen bence benı bıraz takıp etya senın squatla işin olmaz yemek yapmakla işin olmaz telefonla işin olmaz sen nıye yasıyon he nıye yasıyon bosu bosuna oksıjen tuketiyon
bende senınkının yenı modelını begendım ıste elıte modelı ama pıyasada yok malesef:2::2:
yemek yapmakla nasıl işim olmaz ? sen bence benı bıraz takıp et
o modelı bılmıyorum, ama ben kendı telımden memnunum. hatta medcezır de ondan aldı
çok memnum kaldı ben en çok ekranın genıslıgını sevdımyoooo sen benı takıp et
evet hayın medde ondan almıs haberım var
lgg2 kullanıyorum evet kapak açılmıyor ve kart takılamıyor ama gerek de yok zaten kullandıkça anlaşılıyor 6 aydır hiç donmadı va şarjı çok iyi gidiyor ekranı büyük kamerası çok iyi
discovery eş,m kullandı senin dediğinyeni çıktıama önceki iyiydi yenisi daha iyidir tabi bulabilirsen