lg g2 mi s4 mü elite mi?

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.408
23.889
598
şimdi buraya konu açıcam kimse görmiycek falan ama neyseee ban yemeyelim boşa
lg g2 kullananlar telefonunuzdan memnunmusunuz?
s4 de olabılır dıye dusunuyorum ama lg daha ustunmus sanırsam:44:
birde general mobile discovery elite hosuma gitti ama hıcbıyerde yok
kullanalardan yorum alabılırmıyım?:44:

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

esim telfndn cok iyi anlar sordum glaxy s4 diyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cikarilabilir pil
kamera
sd cart yuvasi
ekran
ses kalitesi
pil ömrü
isi sensoru
uzakdan kumanda
temassız kontroller
bunlar s4 de olan g2 de olmayan ozelliklermis

cikarilabilir pil
kamera
sd cart yuvasi
ekran
ses kalitesi
pil ömrü
isi sensoru
uzakdan kumanda
temassız kontroller
bunlar s4 de olan g2 de olmayan ozelliklermis

hımmm cok tesekkur ederım

S4 kullaniyorum. Gold pink rengini aldim. Cok cici gozukuyor :) karsilastiramicam aklimda telefon alma gibi bir fikir yoktu tipini gorunce dusunemedim fazla :))

General mobile diyorum ben. Ayni telefonda Samsung yazsa fiyati daha fazla olurdu. Samsunglar gibi donma da yapmiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

General mobile diyorum ben. Ayni telefonda Samsung yazsa fiyati daha fazla olurdu. Samsunglar gibi donma da yapmiyo.

Donma evet. Daha once iphone kullandm onun gibi seri degil s4. Ama android dye herslde dedim. Takilmalar yavaslamalar oluyor..

general mobile elite yanlız pıyasada yok sorun ordaaa:44::44:yoksa ılk aklımda olan oydu
Digerlerini bilmiyorum valla hic. Ama s4te bir sorun yasamadim hic. Cok oldu alali.. :26:

hımmm bi düşüniyim:44::44:

canım sen discovery elıtmi kullanıyosun?:44:

canım sen discovery elıtmi kullanıyosun?:44:

Discovery kullaniyorum. Alali çok oldu. S3 le bunun arasında kalmis tim ben de. Samsunglar donuyo diye eledim onu. Tek farki fiyati gerçekten. Çok memnunum tlfndan

evet discoveryden memnun olan cok sevındım senın adına:13:

Telefonum servisteyken s4 kullandım bi kaç gün, kabus gibiydi. Yada elindeki telefon daha fazla ihtyiaca cevap verince öyle geldi.
hem çabuk ısınıyor hem şarzı çabuk bitiyor hem bazen şebeke problemi oluyor. Ben iyiki almamışım dedim. Lg kullanmadım fikrim yok
annemde discovery kullanıyor oda memmun.
Nasıl kullandığına bağlı. Ben telefonum hızlı olsun şarzı uzun gitsin, her ihtiyacımı karşılasın büyük olsun o olsun bu olsun derken xperia z1 aldım. Çok memmunum telefonda donanımsal problem çıktı delta servis değişim raporu çıkarı haftaya sıfırı ile değişicek. Tabi benimki 1000de 1 olan hatalı ürüne denk gelme şansımdan kaynaklandı. Ama maddiyatta önemliyse xperia z düşünebilirsin.Kaliteli olduğuna inanıyorum. Uzun yıllardırda sony xperia serilerini kullanıyorum.

evet sonyler guzel guzel ama biraz tuzlu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…