esim telfndn cok iyi anlar sordum glaxy s4 diyor
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cikarilabilir pil
kamera
sd cart yuvasi
ekran
ses kalitesi
pil ömrü
isi sensoru
uzakdan kumanda
temassız kontroller
bunlar s4 de olan g2 de olmayan ozelliklermis
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S4 kullaniyorum. Gold pink rengini aldim. Cok cici gozukuyor :) karsilastiramicam aklimda telefon alma gibi bir fikir yoktu tipini gorunce dusunemedim fazla :))
offf bak aklım karıştı s4 mü alsam:26::26:
General mobile diyorum ben. Ayni telefonda Samsung yazsa fiyati daha fazla olurdu. Samsunglar gibi donma da yapmiyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
general mobile elite yanlız pıyasada yok sorun ordaaa:44::44:yoksa ılk aklımda olan oyduGeneral mobile diyorum ben. Ayni telefonda Samsung yazsa fiyati daha fazla olurdu. Samsunglar gibi donma da yapmiyo.
Digerlerini bilmiyorum valla hic. Ama s4te bir sorun yasamadim hic. Cok oldu alali.. :26:
Donma evet. Daha once iphone kullandm onun gibi seri degil s4. Ama android dye herslde dedim. Takilmalar yavaslamalar oluyor..
General mobile diyorum ben. Ayni telefonda Samsung yazsa fiyati daha fazla olurdu. Samsunglar gibi donma da yapmiyo.
canım sen discovery elıtmi kullanıyosun?:44:
Discovery kullaniyorum. Alali çok oldu. S3 le bunun arasında kalmis tim ben de. Samsunglar donuyo diye eledim onu. Tek farki fiyati gerçekten. Çok memnunum tlfndan
Telefonum servisteyken s4 kullandım bi kaç gün, kabus gibiydi. Yada elindeki telefon daha fazla ihtyiaca cevap verince öyle geldi.
hem çabuk ısınıyor hem şarzı çabuk bitiyor hem bazen şebeke problemi oluyor. Ben iyiki almamışım dedim. Lg kullanmadım fikrim yok
annemde discovery kullanıyor oda memmun.
Nasıl kullandığına bağlı. Ben telefonum hızlı olsun şarzı uzun gitsin, her ihtiyacımı karşılasın büyük olsun o olsun bu olsun derken xperia z1 aldım. Çok memmunum telefonda donanımsal problem çıktı delta servis değişim raporu çıkarı haftaya sıfırı ile değişicek. Tabi benimki 1000de 1 olan hatalı ürüne denk gelme şansımdan kaynaklandı. Ama maddiyatta önemliyse xperia z düşünebilirsin.Kaliteli olduğuna inanıyorum. Uzun yıllardırda sony xperia serilerini kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?