- 19 Temmuz 2011
- 485
- 2
-
- Konu Sahibi bayanfiyona
sağol cnm ya güzel videoymuş.
rica ederim.. buldukça yüklüyorum işte.. @bayanfiyonna için başladım f1443kds7'yi araştırmaya, şimdi beni daha çok cezbedecek başka bir model çıkana kadar devam eder bu... :)
arastırdıkça insanda merak uyandırıyo dimi
şumakinayı almayı becerebilirsem (evdekini bozucam karar verdim ) sonraki hedefim kırmızı buzdolabı
ama ben cok rastırdım 5 sene önce almıştım makinamı 1 sene önce evlendim . yoksa kaçırırmıydım bu makinayı
bende öyle ümit edyorum cnm
bir elektronik eşyasının biran önce bozulmasını isteyen tek kişisiniz herhalde... :)
arkadaşım gün içerisinde giydikleri lekelenmemiş giysilerini buharlı tazeleme ile 20 dakikada yıkıyormuş. yıkamada denilmez.. sadece buhar ile havalandırmak..
biriktirip 1 seferde yıkamak iyi ama onların asılması çok problem oluyordu dedi.. şimdi hergün 20 dakika çalıştırıyormuş.. inanılmaz memnun f1443kds7'den..
işte demek ki evlenmeden o kadar sene önce almamak lazımmış :) sonuçta teknoloji hergün deli gibi büyüyor.
5 sene önce almanız iyi olmuş.. yakında bozulur alırsınız f1443kds7'yi :)
hahah evlenmeden 4 sene önce makine almak mı? çok mantıklı değil sonuçta teknoloji bu hızla değişirken... ben evlenmeye karar verdiğimde aldım eşyalarımı yani yaklaşık 4- 5 ay önce...böylece ihtiyaçlarımı karşılayacak ürüne kavuştum f144kds7 ile... bizde tabi çeyiz diye bence gereksiz bir mantık var ..bugün beğendiğini ya da bugün ihtiyacını karşılayacak şeyi yarın beğenmeye bilirsin ya da yetersiz gelir. o yüzden son anda almak lazım sonuçta ne olursa olsun az para değil her biri...