Çamaşır ve Kurutma Makineleri Lg f144kds7 big-in çamaşır makinesi

hoş bir reklam olmuş f144kds7 için ben internette baktım bir de kırmızı çamaşır makinesinin reklamı ya da onunla ilgili bir bilgi bulursanız paylaşır mısınız=?

kırmızı ile ilgili bir video bulamadım ama f1443kds7'nin bir videosunu daha buldum...

[video=youtube;vv2eFAVtETk]http://www.youtube.com/watch?v=vv2eFAVtETk[/video]

hmm bu videosunu görmüştüm f144kds7nin hatta bunları incelediğim zaman almaya tam karar vermiştim:) bende araştırayım kırmızı makineninkini bir arkadaşıma yollamak istiyordum

bende biraz daha araştıracağım bulursam buraya eklerim...
f1443kds7'nin birçok videosunu buldum da bazıları çok uzun... ama kırmızı hiç gözüme çarpmadı..

rica ederim.. buldukça yüklüyorum işte.. @bayanfiyonna için başladım f1443kds7'yi araştırmaya, şimdi beni daha çok cezbedecek başka bir model çıkana kadar devam eder bu... :)

doğru ama daha önce bu tarz elektronik cihazlarla ilgilenmıyordum taki evlilik kararı verip eşya araştırmaya kadar... aklıma bile gelmezdi... şimdi zevkle bakıyorum neler varmış diye... f144kds7 güzel makine içime sindi açıkçası.... kırmızı buzdolabının siyahını gördüm o swarovski taşlarla mükemmel resmen asil olmuş.... incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

şu makinayı almayı becerebilirsem (evdekini bozucam karar verdim ) sonraki hedefim kırmızı buzdolabı

şu makinayı almayı becerebilirsem (evdekini bozucam karar verdim ) sonraki hedefim kırmızı buzdolabı

yok yok bozmayın... elbet lg, f1443kds7'den daha iyi modelleri çıkarır sizin makina rahmetli olana kadar..
o yüzden sabredin biraz..
bir de demek ki çok çok iyi araştırma yapmak lazımmış :):) di mi???

ama ben cok rastırdım 5 sene önce almıştım makinamı 1 sene önce evlendim . yoksa kaçırırmıydım bu makinayı

ama ben cok rastırdım 5 sene önce almıştım makinamı 1 sene önce evlendim . yoksa kaçırırmıydım bu makinayı

işte demek ki evlenmeden o kadar sene önce almamak lazımmış :) sonuçta teknoloji hergün deli gibi büyüyor.
5 sene önce almanız iyi olmuş.. yakında bozulur alırsınız f1443kds7'yi :)

bende öyle ümit edyorum cnm

bir elektronik eşyasının biran önce bozulmasını isteyen tek kişisiniz herhalde... :)
arkadaşım gün içerisinde giydikleri lekelenmemiş giysilerini buharlı tazeleme ile 20 dakikada yıkıyormuş. yıkamada denilmez.. sadece buhar ile havalandırmak..
biriktirip 1 seferde yıkamak iyi ama onların asılması çok problem oluyordu dedi.. şimdi hergün 20 dakika çalıştırıyormuş.. inanılmaz memnun f1443kds7'den..

ya evet o süper bir olay... sonuçta deterjan gibi kimyasallara gerek kalmadan pırıl pırıl oluyor çamaşırlar. bence çok iyi bir nevi kuru temizleme işte :)

işte demek ki evlenmeden o kadar sene önce almamak lazımmış :) sonuçta teknoloji hergün deli gibi büyüyor.
5 sene önce almanız iyi olmuş.. yakında bozulur alırsınız f1443kds7'yi :)

hahah evlenmeden 4 sene önce makine almak mı? çok mantıklı değil sonuçta teknoloji bu hızla değişirken... ben evlenmeye karar verdiğimde aldım eşyalarımı yani yaklaşık 4- 5 ay önce...böylece ihtiyaçlarımı karşılayacak ürüne kavuştum f144kds7 ile... bizde tabi çeyiz diye bence gereksiz bir mantık var ..bugün beğendiğini ya da bugün ihtiyacını karşılayacak şeyi yarın beğenmeye bilirsin ya da yetersiz gelir. o yüzden son anda almak lazım sonuçta ne olursa olsun az para değil her biri...

Son düzenleme:

hoşgeldiniz bayanfiyona.. uzun zamandır yoktunuz.. umarım problem yoktur??

siz çalıştırdınız mı f1143kds7'yi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…