- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı yerleri atladım niye gelmeyeceksin
Bu avatarla hiç kıskanmamNevresteeeeee gısganççç![]()
Saol canım benimBaşım üstüne canım
Abla işte cook fazla birsey bekleme sen yinedeŞaşırtıyorsun beni:)Sen bayağı ilerliyorsun:)
Olsun cesaretin bile şahane:)Saol canım benim
Abla işte cook fazla birsey bekleme sen yinede
Kafamda birseyler var onu yaparım![]()
Yani hem öğrenmis oluyorum iyi oluyor abla :)))Olsun cesaretin bile şahane:)
Canfeb bir sürü gelmeyecekmiş neden ne zaman ben göremedim sen biliyormuşsun)
Yani hem öğrenmis oluyorum iyi oluyor abla :)))
Aa evet abla dün kimseler yokken konustuk temizlik yapacakmıs gelemicem dedi :)))
Sen geldin ben gideyim öyle miKocayi yolladım oglani uyuttum açılın ben geldim![]()
yaaa birakmam hicbir yere :))))
Aynen yapmayı denemeyince öğrenemezsin:)Tarife bakarak bile yapabilirsin:)Yani hem öğrenmis oluyorum iyi oluyor abla :)))
Aa evet abla dün kimseler yokken konustuk temizlik yapacakmıs gelemicem dedi :)))
Evet geçmişsin gene beni git yat dinlen birazSen geldin ben gideyim öyle mi![]()
o yüzden baski yapiyo katil katil diye hamarat gormesse almaycak paşaya beniÖyle mi oluyor.![]()
Daha erken değil mi:)Evet geçmişsin gene beni git yat dinlen biraz![]()
Öyle yapıyorum zaten tarife baka baka gidiyorum :)))Aynen yapmayı denemeyince öğrenemezsin:)Tarife bakarak bile yapabilirsin:)
İyi kolay gelsin o zaman:)
Oğluna mı alacakmış
Bizde bazı tariflerde öyle yapıyoruz.Hergün yemek yapmamız bunu değiştirmiyor:)Öyle yapıyorum zaten tarife baka baka gidiyorum :)))
Tamam o zaman dogru yolda gidiyorum :)))Bizde bazı tariflerde öyle yapıyoruz.Hergün yemek yapmamız bunu değiştirmiyor:)