Geçmiş olsun canımİyiyim abla bugun grip oldum ama iyiyim
Sen nasılsın neler yapıyorsun![]()

İyiyim çok şükür canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımİyiyim abla bugun grip oldum ama iyiyim
Sen nasılsın neler yapıyorsun![]()
Ellerine saglikkkk off
Teşekkürler makarna sayfası olduğu belli olsun dedimEllerine sağlık canım![]()
Yolla canım hiç problem değil isterse evi başıma yıksın ben idare ederim.Yaza emekliyor olur nevoş bir de meraklı ki görme, evin altını üstüne getirir, bu açıdan düşününce bencede yazın sana yollayayım![]()
ozlemisim seniGeçmiş olsun canım
İyiyim çok şükür canım![]()
Aynen iyi yaptınTeşekkürler makarna sayfası olduğu belli olsun dedim![]()
Hala dediğin böyle olurYolla canım hiç problem değil isterse evi başıma yıksın ben idare ederim.![]()
Gerçekten çok güzel belli oldu acim hastayım bir tabak yolla artik bana daTeşekkürler makarna sayfası olduğu belli olsun dedim![]()
Ama ortada olmaktansa aratmayı denesinler:)Belki akıllarına gelmez:)Dedigim gibi sulalede bilen kisiler vardi rahat yazamiyodum diye nevo
Hos yine eski nickimi aratsalar yenisi cikiyo ama![]()
Ama ortada olmaktansa aratmayı denesinler:)Belki akıllarına gelmez:)Dedigim gibi sulalede bilen kisiler vardi rahat yazamiyodum diye nevo
Hos yine eski nickimi aratsalar yenisi cikiyo ama![]()
Gel beraber yiyelim ☺Acıkmışım![]()
O zaman bundan sonra sık gelirsin:)ozlemisim seni
Neler değişti canansu gelmiyor mu![]()
Ne güzel olurduGel beraber yiyelim ☺
Hemen yolluyorumGerçekten çok güzel belli oldu acim hastayım bir tabak yolla artik bana da![]()
İns abla şuan annemdeyim rahatim is yok güç yokO zaman bundan sonra sık gelirsin:)
Canansu şehire taşındı bizi unuttu![]()
Ben de masallah boy boy evin fotolarini paylastim tum kkdaAma ortada olmaktansa aratmayı denesinler:)Belki akıllarına gelmez:)
Aaaa kapim çaldı dur durHemen yolluyorum![]()
Ohhh sefan olsunİns abla şuan annemdeyim rahatim is yok güç yok
Hadi yaaaa unutmaz o bnce bizi :)
Tanınmayacak gibi değilBen de masallah boy boy evin fotolarini paylastim tum kkda![]()