Olmayası tutmuş abla sen bir daha geçYok ya bir kere de Eminönü'de tam başımın üstüne denk gelmişti hiç bir şey olmadı
Yaparsın senDeğerlendirmek lazım
Günaydın canım ❤günaydın herkese mutlu günler...
Yok kalsınOlmayası tutmuş abla sen bir daha geç
Koy kenara tekrar geçerken giyersinYok kalsınEve gelir gelmez üstümdekileri makinaya attım hemen
Ondan bişey olmadı demek abla bir daha makineye atma bikaçgün bekletYok kalsınEve gelir gelmez üstümdekileri makinaya attım hemen
Bak sen bunları
Düşünceli evlatyaaa idareliKoy kenara tekrar geçerken giyersinbenim oğlan gibi
Aşağıda çamur etmiş at banyoya diyorum yarın yine ineceğim giyerim diyor o zaman da çamur edecek yani
Woahhh bak sen
Evet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum
Günaydın canımgünaydın herkese mutlu günler...
Evet bende soylemicem dedim ya laf aramızda sende söyleme kimseye bizden çıkmasın
IyykkkKoy kenara tekrar geçerken giyersinbenim oğlan gibi
Aşağıda çamur etmiş at banyoya diyorum yarın yine ineceğim giyerim diyor o zaman da çamur edecek yani
Biz duymamış gibi yapalım bariEvet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum
Sırrın benimleEvet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum
Buna dur demenin zamanı gelmedi miEvet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum
Tamam söylememEvet bende soylemicem dedim ya laf aramızda sende söyleme kimseye bizden çıkmasın
aynen öyleBiz duymamış gibi yapalım bari
:))Sırrın benimle
Uyan kk #nevoyasahipcik #editorlukeldengidiyeahhhBuna dur demenin zamanı gelmedi mi
Nevosa bunu yapan bize ne yapmaz uyan kk uyan
Nevoşun yerini kimse kapamaz rahat ol senBuna dur demenin zamanı gelmedi mi
Nevosa bunu yapan bize ne yapmaz uyan kk uyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?