Hiçte bile ,hem o alıntıları gece mesaiye kalanlar bozmuşIste itiraf ettin alıntı yi Jenna bozmuş
Önce karısına oy versinYap yap gelsin bana oy versin
Nasilsin canim
Once wc den cik da bi
oyyyy şaka yaptım ben sanaAma bende seni Jenna kadar seviyorum bir değeri yok mu benim sevgimin
hırsız aşıkKalbimi çaldın yine
Derinden dinle bak obur odadan tam duyulmaz sesiSu an uyuyor
Sayfaları doldurmuş gece azmetmis delilleri yok etmek içinYa bak,iftira atıyor,eski mesajlara gidilsin,bakılsın
İtiraf ediyorum balbocuu ile yazısirken ben bozdum :))Hiçte bile ,hem o alıntıları gece mesaiye kalanlar bozmuş
Biz vaktinde yuvamiza dönüyoruz,o burayı yuva yapmış kendine
Etme etme,hep inkar edeceksinİtiraf ediyorum balbocuu ile yazısirken ben bozdum :))
Saati kurmuş gelmiş bak sabahları biz buradayız ya kusur kalmasınBiz vaktinde yuvamiza dönüyoruz,o burayı yuva yapmış kendineNevreste bu gece onu yakalar
Hemen öpüyorum canımO poncik suratliyi sabah öpücüğünü benim için kondur nasıl bir güzelliktir maşallah sübhanallah
Ben senin için yaptımEtme etme,hep inkar edeceksin
İtina ile öpülür :))Hemen öpüyorum canım
Vay be ,sırf üst sırada yer almak için bu ne hırs?Nerde kardeşlik ? (Gaza gelen üye)Saati kurmuş gelmiş bak sabahları biz buradayız ya kusur kalmasın
Aşk böcüğümsünBen senin için yaptım(gözleri aşkla yüreği senin için delice atan üye smile )
Çık civimadik demiAşk böcüğümsün
Nerede bu insanlikkkkkkVay be ,sırf üst sırada yer almak için bu ne hırs?Nerde kardeşlik ? (Gaza gelen üye)
Küs kalmayı sevmiyorum ya,içime öküz oturuyor.Y ok,tam tadindayizÇık civimadik demi
Eşim bile bazen diyor senle kusluk güzel oluyor hiç civimiyorsun
Orası yolumun üstü hep geçiyorum da, evin pencere gibi olan kapısını yeni farketmiştimTelefonu köy cebine islanmasin o lastikli evin önünden mı geçeceksin yine
Ne insanlar gördüm üstünde elbiseleri yok
:)))Orası yolumun üstü hep geçiyorum da, evin pencere gibi olan kapısını yeni farketmiştim
Vay be ,sırf üst sırada yer almak için bu ne hırs?Nerde kardeşlik ? (Gaza gelen üye)
Oyyy tamam ozanan
Küs kalmayı sevmiyorum ya,içime öküz oturuyor.Y ok,tam tadindayiz
Yok balım kaza falan değil:) Martı üstüme şey ettiİyisindir inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?