- 24 Eylül 2018
- 99.067
- 296.069
- 698
Hiçte bile ,hem o alıntıları gece mesaiye kalanlar bozmuşIste itiraf ettin alıntı yi Jenna bozmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçte bile ,hem o alıntıları gece mesaiye kalanlar bozmuşIste itiraf ettin alıntı yi Jenna bozmuş![]()
Önce karısına oy versinYap yap gelsin bana oy versin
Nasilsin canim
Once wc den cik da bi![]()
oyyyy şaka yaptım ben sanaAma bende seni Jenna kadar seviyorum bir değeri yok mu benim sevgimin![]()
hırsız aşıkKalbimi çaldın yine![]()
Derinden dinle bak obur odadan tam duyulmaz sesiSu an uyuyor![]()
Sayfaları doldurmuş gece azmetmis delilleri yok etmek içinYa bak,iftira atıyor,eski mesajlara gidilsin,bakılsın![]()
İtiraf ediyorum balbocuu ile yazısirken ben bozdum :))Hiçte bile ,hem o alıntıları gece mesaiye kalanlar bozmuş![]()
Biz vaktinde yuvamiza dönüyoruz,o burayı yuva yapmış kendine
Etme etme,hep inkar edeceksinİtiraf ediyorum balbocuu ile yazısirken ben bozdum :))
Saati kurmuş gelmiş bak sabahları biz buradayız ya kusur kalmasınBiz vaktinde yuvamiza dönüyoruz,o burayı yuva yapmış kendineNevreste bu gece onu yakalar
![]()
Hemen öpüyorum canımO poncik suratliyi sabah öpücüğünü benim için kondur nasıl bir güzelliktir maşallah sübhanallah![]()
Ben senin için yaptımEtme etme,hep inkar edeceksin![]()
İtina ile öpülür :))Hemen öpüyorum canım![]()
Vay be ,sırf üst sırada yer almak için bu ne hırs?Nerde kardeşlik ? (Gaza gelen üye)Saati kurmuş gelmiş bak sabahları biz buradayız ya kusur kalmasın![]()
Aşk böcüğümsünBen senin için yaptım(gözleri aşkla yüreği senin için delice atan üye smile )
![]()
Çık civimadik demiAşk böcüğümsün![]()
Nerede bu insanlikkkkkkVay be ,sırf üst sırada yer almak için bu ne hırs?Nerde kardeşlik ? (Gaza gelen üye)![]()
Küs kalmayı sevmiyorum ya,içime öküz oturuyor.Y ok,tam tadindayizÇık civimadik demi
Eşim bile bazen diyor senle kusluk güzel oluyor hiç civimiyorsun![]()
Orası yolumun üstü hep geçiyorum da, evin pencere gibi olan kapısını yeni farketmiştimTelefonu köy cebine islanmasin o lastikli evin önünden mı geçeceksin yine![]()
Ne insanlar gördüm üstünde elbiseleri yok
:)))Orası yolumun üstü hep geçiyorum da, evin pencere gibi olan kapısını yeni farketmiştim![]()
Vay be ,sırf üst sırada yer almak için bu ne hırs?Nerde kardeşlik ? (Gaza gelen üye)![]()
Oyyy tamam ozanan![]()
Küs kalmayı sevmiyorum ya,içime öküz oturuyor.Y ok,tam tadindayiz![]()
Yok balım kaza falan değil:) Martı üstüme şey ettiİyisindir inşaAllah![]()