- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Hep ben ya varya kulakları yikaticamaynen sen cok baska anlamisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep ben ya varya kulakları yikaticamaynen sen cok baska anlamisin![]()
pes etmek yok ama hangilerine katilmisdinki![]()
O zaman kesin yanlış anlamsızdırIstemedim diyor yanlış anlamsız![]()
Siteden canım benimde öyle kayıyorBenim telefonda mı sitede mı sorun var ağır ağrı gidiyor ekran sanki basılı tutyormusum gibi türlü türlü şeyler çıkıyor![]()
Kesinlikle hatta ben mi istedim ki acabaO zaman kesin yanlış anlamsızdır![]()
Bir ara sürüm yazısı gibi x li opssslu şeyler çıktı pembecr bir yazı karmakarışık :/Siteden canım benimde öyle kayıyor
uyudumu prensHep ben ya varya kulakları yikaticam![]()
Yok onu görmedim sana özlemişBir ara sürüm yazısı gibi x li opssslu şeyler çıktı pembecr bir yazı karmakarışık :/
Kesinlikle hatta ben mi istedim ki acaba![]()
Bendede aynı kuzu beğeni zor yapıyorum hattaBenim telefonda mı sitede mı sorun var ağır ağrı gidiyor ekran sanki basılı tutyormusum gibi türlü türlü şeyler çıkıyor![]()
hahakek ve kurabiye
Zaten sonrasında evde duramadm
Yogunliktan![]()
Kucagimda emiyo uyuyacak inşallah senin prenses uyudu heraldeuyudumu prens![]()
Aaaaa olabilir belko sen isyemissindirKesinlikle hatta ben mi istedim ki acaba![]()
oy isteyenleri kipleyelim direkkiblerim o güzel makarnani alır uzaklasirsin yavaşça oy istemek yasak
![]()
uyucak buyuk ihtimalKucagimda emiyo uyuyacak inşallah senin prenses uyudu heralde
Kız kolaylık zorluk değil evden bir cikiuorm evin yolunu zor buluyorm :Shahamakarnayada katil cnm o kolay
![]()
Minik beni özlemiştirSaol canım aa ben onu göremedim diyorum gencim diye kiziyorlar![]()