Tamam arkana saklanıyorumYa ,ahahahahah ,ben seni korurum
Kamuflaj da giyTamam arkana saklanıyorum
geldinmi yoksa hic gitmemismiydin
Canimsin:)) valla cok tuhaf ama mesela ban alinca giremiyorum ben.. bildirim cikiyo ekrana oopss ceza aldin filan diye( sizler bilmezsinizde bunuEvet çok uzun sürüyor.Gidip gelip profiline bakıyorum:)
BencedeYa ne fenayiz ya
Tamam savaş boyalarımı sürüp geliyorumKamuflaj da giy
Minik gelicekte beni gecicekte ooooEngelle bu gecelik de minik geçene kadar yzamasin
Evet dün seni online bir yerde gördüm acaba gezebiliyor mu dedim:)Canimsin:)) valla cok tuhaf ama mesela ban alinca giremiyorum ben.. bildirim cikiyo ekrana oopss ceza aldin filan diye( sizler bilmezsinizde bunu) basta telden girdim buraya onzaman buralarda gezinmisim gibi son online olma zamanim yaziyo. Halbuki giremiyorumki ben buraya..
Birde suan online gozukuyo muyum mesela?
Lafı çaktı yineMinik gelicekte beni gecicekte oooo
Anlaşıldı tamamTamam savaş boyalarımı sürüp geliyorum
Vurdu ,gol olduLafı çaktı yine
Yaaaaaaaa zıpzıııııp bananeeee yine isterm ben görmediiimLilimam nerdesin gel sende gör canım merak etmistin beni :)))
Misafirleri gitti mi yoksa yarınmıydı benim hatlar karıştıMinik Duduklu Tencere gelmenle gitmen bir oldu :/
Aminn cümlemizinki❤ Rabbim olmayanlarada versin insallahAllah bağışlasın canımSağlıklı uzun ömür versin
Şike var hakim amca derimKazen'e söyleyelim biraz banlasın
Hep gol hep golVurdu ,gol oldu
bugun gelicek dedi sankiMisafirleri gitti mi yoksa yarınmıydı benim hatlar karıştı
Iste bi yerde gordugunde baska telden girmistim.. yoksa burda onlineken ban alirsam foruma hic bi sekilde giremiyorum.Evet dün seni online bir yerde gördüm acaba gezebiliyor mu dedim:)
Yok görünmüyorsun canım gizlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?