- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım bize ne sürprizler yapacakÇenesi düşük![]()
Toplu yollayacakbiriktiriyor simdi![]()
Annem 17de anne oldu ben 20de :)8 yaş var canım:)
Benim hemen olsaydı kızlar şimdi 16 olurdu:)Ama yineden anneanne olmak için erken:)Annen erken evlenmiş:)
Teşekkür ederiz canımAblacım eşinin polis haftasını kutlarım![]()
Ben gitmiş olurumBakalım bize ne sürprizler yapacak![]()
he ozman sende benim gbi ilk bebis 23 24 yasinda olmus bnde o yasa gelince kizim 14 olcak:))2 ay sonra 38 olacak canım:)
Insallahta daha cok var boncuum o zamana kadar 2 kez daha ban alip gelirimNeyse uslu dur oylamayı görelim:)
Aa bebiş mi var? Bende mücadele halindeyim..Herkese iyi geceler bizim mücadele sona erdi bebiş uyudu
İyi geceler :)Herkese iyi geceler bizim mücadele sona erdi bebiş uyudu
Anneminde geç olmuş:)Ben 2 numarayım zaten abimle aramda 6 yaş var.İlk çocuk kız olsaydı annemde belki daha erken anneanne olurdu.Erkekler geç evleniyor.Annem 17de anne oldu ben 20de :)
Kendini de biliyorInsallahta daha cok var boncuum o zamana kadar 2 kez daha ban alip gelirim![]()
iy geceler cnm Allah rahatlik versinHerkese iyi geceler bizim mücadele sona erdi bebiş uyudu
İşleri varmış:)deynepnaz nerde ki?
Var canım iki tane sıpam var uyudu şükürAa bebiş mi var? Bende mücadele halindeyim..
Hayırlı gecelerHerkese iyi geceler bizim mücadele sona erdi bebiş uyudu
En iyi sey kendini bilmektirKendini de biliyor![]()