Buralarda gitmiyor.Sağol canım
Hosbuldum canım
Ne var ne yok canfeb hala buralardami
sen birazdan gidersin o geceleri dolanyo buralarda ona göreGeçemez beni ben onu tekrar geçerim
3 tane doğurdum,yaşta ilerledi hala söylüyorlar:)Eşim artık istemiyor.Ama ben istesem dünden razıKesin çözüm olacak,bana güven
İyi valla nolsun,geldik sohbete :)Buralarda buralarda evet :))Sağol canım
Hosbuldum canım
Ne var ne yok canfeb hala buralardami
Bugün çok yazamadım yarın gece çok yazarım açığı kapatırızsen birazdan gidersin o geceleri dolanyo buralarda ona göre
Konuda engelleyelim yazmasınİyi valla nolsun,geldik sohbete :)Buralarda buralarda evet :))
Arada agu bugu yaparım sadece dersin3 tane doğurdum,yaşta ilerledi hala söylüyorlar:)Eşim artık istemiyor.Ama ben istesem dünden razıSen doğur diyorum ben bakmam ama
Yine bana kalır eminimArada agu bugu yaparım sadece dersinCaydırıcı olur kesin
Ya ne fenayiz yaKonuda engelleyelim yazmasın
Engelle bu gecelik de minik geçene kadar yzamasinKonuda engelleyelim yazmasın
O daha fena gidip gelip laf sokuyorYa ne fenayiz ya
Torun seveceğiz artık de o zamanYine bana kalır eminimHep ben yaparım deyip üstüme bırakır
Kazen'e söyleyelim biraz banlasınEngelle bu gecelik de minik geçene kadar yzamasin
Benim Gül gibi burnuma bile karıştıO daha fena gidip gelip laf sokuyor
Ya evet,yapip yapıp inkar da ediyorO daha fena gidip gelip laf sokuyor
Aynen ya torun seveceğiz:)Eşimin yaşıtlarının torunları varTorun seveceğiz artık de o zaman
Kendi burnu güzel değil kıskanıyorBenim Gül gibi burnuma bile karıştı
Aa nasıl değişmiş.. kendimi geliştirmeye çalışıyorum.. kare tabaklarda aldım :)Tuttuğun yerden yakalayacaksın canım:)
Evet beğendim tarzın değişmiş güzel olmuş
Neyse gitti galibaYa evet,yapip yapıp inkar da ediyor
Erken evlendiyse çocukları vardırAynen ya torun seveceğiz:)Eşimin yaşıtlarının torunları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?