Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım arada takıma bakıyorum :)))Nereye kayboldunuz![]()
Bu sıra akşamları sakin oluyor.Gündüzleri kalabalık oluyor.Yani her geldiğimde biriken sayfalardan biliyorum:)Ben burdayım arada takıma bakıyorum :)))
buralardayim ben biyandan kiza bakiyom birazdan kocisde gelirNereye kayboldunuz![]()
Yine aksamları birikiyor sayfalar sabah 8 de bakıyorum 30-40 sayfa birikiyorBu sıra akşamları sakin oluyor.Gündüzleri kalabalık oluyor.Yani her geldiğimde biriken sayfalardan biliyorum:)
Senin diyet,koruma nasıl gidiyor.Kilo aldın mı?
Işte emin olmam lazım
Ne yapacaksın ben senin gibi genç ve çıtır değilim.Merak edilecek bir durum yok![]()
Ne yapıyorsun nasılsınburalardayim ben biyandan kiza bakiyom birazdan kocisde gelir
Bende kocayi ise yolladım ☺Nereye kayboldunuz![]()
Bende iki oğlan bi burasiburalardayim ben biyandan kiza bakiyom birazdan kocisde gelir
Harikasın vallah inşaallah hep böyle gider canım:)Ben Ramazan'ı bekliyorum o zaman 1-2 veririm diyorum:)Yine aksamları birikiyor sayfalar sabah 8 de bakıyorum 30-40 sayfa birikiyor
Ben 51-52 arası giidp geliyorum abla dikkat ediyorum yokaa direk eski kiloma ulaşırım
Garanti veriyorum haklısın boşa yormayayımIşte emin olmam lazım![]()
Garanti veriyorum haklısın boşa yormayayımIşte emin olmam lazım![]()
Benimki işte zaten:)Ne iş yapıyor eşin:)Bende kocayi ise yolladım ☺
Olmaaaaaz gozumle görmeden inanmam ☺Garanti veriyorum haklısın boşa yormayayım![]()
Görmeyince atması daha kolayOlmaaaaaz gozumle görmeden inanmam ☺
Ekmek ustasıBenimki işte zaten:)Ne iş yapıyor eşin:)
Inşallah ablacım ❤Harikasın vallah inşaallah hep böyle gider canım:)Ben Ramazan'ı bekliyorum o zaman 1-2 veririm diyorum:)
Ay hiç görmedim ben o kiloyuYine aksamları birikiyor sayfalar sabah 8 de bakıyorum 30-40 sayfa birikiyor
Ben 51-52 arası giidp geliyorum abla dikkat ediyorum yokaa direk eski kiloma ulaşırım
Offf çok fenaEkmek ustasıkilo kaynağı
![]()
Geçen yıl 3 kilo vermiştim yine vermeyi umuyorum:)Inşallah ablacım ❤
Bende Ramazandan korkuyorum az yesemde kilo alıyorum :)))