- Emoji Skoru
- 37.329
- Puanlar
- 798
Gene kanki diyorum nolmus yani tas gibi hatunsun masallahBana kanka diyordun birde oyyty vurrun vurun beni hemide bugün vurun![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene kanki diyorum nolmus yani tas gibi hatunsun masallahBana kanka diyordun birde oyyty vurrun vurun beni hemide bugün vurun![]()
Geçemez ki
Bekliyoruz :))herkez fotismi koyuyorr bndemi koysam ne![]()
Gençmişsin zaten maşallah kuzum benim28 canim
Yeni izlemeye aldin beni ben ondan baksediyorimGene kanki diyorum nolmus yani tas gibi hatunsun masallah![]()
Manisa balasi nasıl olar
Balbocuu yapsan mı diyorduAtlaya atlaya geçmişe bakınıyodum,inşallah kaçırmamışımdır dedim o anda profil yaptın canımBirTutamMutluluk20
başka profil yapacak varsa buralardayım
![]()
Sagolasin canimGençmişsin zaten maşallah kuzum benimnekadar güzel hiç doğum kilon falan yok
Kuzu profilim kapali oldugu icij hic dikkat etmiyorum ki onaYeni izlemeye aldin beni ben ondan baksediyorim![]()
Kara kas kara goz espiriliManisa balasi nasıl olar![]()
Yetim gari kaçınınAdam çocuklar uyudu teli şarja taktım ara kabloyu çektim yatağa hadi geç gecebilirsenCanfeb
Ben görmedim zıpzıp i