- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.409
- 698
Evet anasının kuzusu![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Beni izlemiyor demekkiOlduuAy maşallah yaa
çok tatlii
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anasının kuzusu![]()
Beni izlemiyor demekkiOlduuAy maşallah yaa
çok tatlii
Onlar cabuk kuruyo merak etme kaz kez yikadimYok kız baza üzerindeki yatak
Müthiş dna kaynanaBenim kuzum babannesinin ulu geni![]()
Bekliyorum bir daha sileceğim muhakkak geçmeyecekOnlar cabuk kuruyo merak etme kaz kez yikadim![]()
Ciddi misin çok geçmiş olsun hemen viks sur sismesinÇocuk kafasının üstüne düştü ya![]()
Oy geçmiş olsun canım Yüksekten mi düştüÇocuk kafasının üstüne düştü ya![]()
Gecmis olsun canım,Çocuk kafasının üstüne düştü ya![]()
Ciddi misin çok geçmiş olsun hemen viks sur sismesin![]()
Oy geçmiş olsun canım Yüksekten mi düştü
Saolun kızlar uyuya kaldı memede aglaya aglayaGecmis olsun canım,
Cook tatlıymıs maşallah![]()
Çok geçmiş olsunÇocuk kafasının üstüne düştü ya![]()
Masallah da demistik oysa nazarimiz mi degdi cocugaÇocuk kafasının üstüne düştü ya![]()
Sandalyeden düştü canım mutfakta çıkmış üstüne yaramaz banyoya girmeden bişeyler yediriyim dedim pesimden geldi tabiOy geçmiş olsun canım Yüksekten mi düştü
Resmini değiştir istersen diyecektim,iyi olmuş değiştirmissin
Saolun kızlar uyuya kaldı memede aglaya aglaya
Saol canımÇok geçmiş olsun![]()
Saol canım![]()
Misafirler in degmistir belki canım bi siz gormuyosunuz kiMasallah da demistik oysa nazarimiz mi degdi cocuga![]()
Degistirip cikmistim canım yıldızı düşük heralde hemen etkileniyorResmini değiştir istersen diyecektim,iyi olmuş değiştirmissin
Uyutmasaydın keşke canım bi anormallik varmıydı gözlerde bulanıklık filan sersemlik. Bizimki de aynı ah ah bu çocuklar çıkmadık yer bırakmıyorlarSandalyeden düştü canım mutfakta çıkmış üstüne yaramaz banyoya girmeden bişeyler yediriyim dedim pesimden geldi tabi
Olabilir canım ,bazı insanlara hemen değer Allah korusun.Degistirip cikmistim canım yıldızı düşük heralde hemen etkileniyor
Yok canım yani fark etmedim ağlıyordu emmeye başlayınca uyukladi kaldirsammiUyutmasaydın keşke canım bi anormallik varmıydı gözlerde bulanıklık filan sersemlik. Bizimki de aynı ah ah bu çocuklar çıkmadık yer bırakmıyorlar![]()