Saol teyzesi çok yaramaziz maşallah çekmeceleri karıştırırken bide beni kontrol ediyo gormuyorum saniyo firsatci istedigini alıp kaçıyorGözümün önüne geldi resmenmaşallah ona
Benim eşim limoncu,ben pek aramam.Ağzım sulandı benimde
Tam ısırmalıktır o şimdiSaol teyzesi çok yaramaziz maşallah çekmeceleri karıştırırken bide beni kontrol ediyo gormuyorum saniyo firsatci istedigini alıp kaçıyor
Yatağın iç kısmında değil zaten yan kısmı oluyor yaNasıl geçti yatağa ondan
Isirtmiyo ama çok güzel isiriyo koluma saat yapıyo yavrucumTam ısırmalıktır o şimdi
cümlemizinkini canımMaşallah Allah bağışlasın ❤
Ponçik ya
Maşallah ona,ne tatlııı
Kim islatti kiz yatagiYatağı aspirin ve çamaşır suyu ile sildim bekliyorum gecmezse yumos da dokerim artık çok fena kokuyor ://
Him çok içine sinmemistir ozamanYatağın iç kısmında değil zaten yan kısmı oluyor ya
Kim islatti kiz yatagi
Kız normalde gece arada süt icmes dün gece süt istedi verip yattım o da içmemiş yarım bırakmış yaptığında kenarında yan yatmış yatağın kenari na dökülmüşKim islatti kiz yatagi
Benim kız yeğenim var 1 yaşında,dişlerini üstümüzde bileylemeye çalışıyorIsirtmiyo ama çok güzel isiriyo koluma saat yapıyo yavrucum
BAnyo yapıcaz biz şimdi sonra uyku inşallahTam ısırmalıktır o şimdi
Silerek tamami ile gecmez kanki yatagin o kismini yika at balkonBirTutamMutluluk20 in başına gelmiştir gece biberindan süt dökülmüş yatağa şuan silerek biraz geçti kokusu nasıl sileyim başka azerin
Avatardaki mı :))BAnyo yapıcaz biz şimdi sonra uyku inşallah
Bizimkide babasını hiç isirmaz beni kevgire çevirdi sigara içiyor diye heraldeBenim kız yeğenim var 1 yaşında,dişlerini üstümüzde bileylemeye çalışıyor
Evde annemin halı yıkama var hiç kullanmadım :// onla mı yikasamSilerek tamami ile gecmez kanki yatagin o kismini yika at balkon
Evet canımAvatardaki mı :))
Kül tablası yalıyor gibi geliyordurBizimkide babasını hiç isirmaz beni kevgire çevirdi sigara içiyor diye heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?