- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.408
- 698
yok canım tskimdakile ri de etiket yapınca o yüzden yazdım :))Diyette değilim ki kız benBiraz var vermem gereken ama
benim büyüğe de sıkı diyorlar birde benim köyün adını söyleyip sen orda mısın diyorlar direkHemen kaynanam dan örnek veriyim çocuk daha kaç aylık ti hatırlamıyorum ellerini yumruk yapıyordu doğal olarak ay babası da cimri değil bu çocuk bize hiç cekmemis
Kaynanalar ahhh kaynanalarHiç sorma laf olsun torba dolsun şimdi aklıma gelmiyor vardır onun böyle genetik ovunmeleri ulu gen ler
Maşallah annesi bizim içinde öp bak anası gibi ince fikirli çocuk
Maşallah annesi bizim içinde öp bak anası gibi ince fikirli çocuk
Ponçik ya
Cevap vermedim tabiki benim ona yetismem için ooooooooooooo anasinin pinti kuzusu dedim aldım oğlumuBideeee :))Canfeb ne dedin sen peki :)
Canfeb bugün bir kişide daha senin kedi vardı aynı avatarCevap vermedim tabiki benim ona yetismem için ooooooooooooo anasinin pinti kuzusu dedim aldım oğlumu
Ay evet gece bende gördüm hemen degistiriyimCanfeb bugün bir kişide daha senin kedi vardı aynı avatar
Cevap vermedim tabiki benim ona yetismem için ooooooooooooo anasinin pinti kuzusu dedim aldım oğlumu
Maşallah ona,ne tatlııı
Cuk olmuş ohhCevap vermedim tabiki benim ona yetismem için ooooooooooooo anasinin pinti kuzusu dedim aldım oğlumu
Deli deliyi görünce sopasini saklarmis bizimki o hesapmaşallah valla sana kendimi düşünemiyom :))
Niye yaw ne istiyonuz benim mini minnacik kuslarimdanIlk onların üstüne salicam zaten
Masallah ya ne tatli
Oylama sonucu gelince ben ,temsiligüzel olmuş canfeb
Mevzu nedir?gurtmingotam @tontriko C A N O @yasminsay @-VUSLAT- @evlaefe @ervanazlim @Zipzip- @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusu
Biraz da diyettekileri ekleyeyimnefislerine hakim olabiliyorlar mı
Kuş öldü beybisiNiye yaw ne istiyonuz benim mini minnacik kuslarimdan
Masallah ya ne tatli
Hareket ediyomu etmesi lazım tukurukle kendini agliyomus gibi yapiyogüzel olmuş canfeb
Nurella mıydı o ?Kuş öldü beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?