- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Niyekiuykumu oda nee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyekiuykumu oda nee
kiz saat basi uyandigi icin uykuyu unutum artik 10 aydir bikere boyle guzelce uyusam okadar ihtiyacim varkiNiyeki
Tekrar uyanacak diye hiç uyumamak çok sinir yıpratıcı yakiz saat basi uyandigi icin uykuyu unutum artik 10 aydir bikere boyle guzelce uyusam okadar ihtiyacim varki
aynen oyle ama bugun annmlerde kalym ablamla muhabet edyoz bak 1den beridir uyuyo hic uyanmadi evde olsa 2 3 defa uyanmisdi hic sansim yokkkTekrar uyanacak diye hiç uyumamak çok sinir yıpratıcı ya
dolaba gir azcikkOff karnım çok acıktı ya
Hahah hissediyorlar mıdır nediraynen oyle ama bugun annmlerde kalym ablamla muhabet edyoz bak 1den beridir uyuyo hic uyanmadi evde olsa 2 3 defa uyanmisdi hic sansim yokkk
Olmaz diyetteyim .sonra Zipzip- merdaneyle gelir bana.niye olcak şehzade hazretleri uyandı emdi uyudu morın kırın ediyor şimdi gözümü yumsam geri uyanır o yüzden uyumuyorumdolaba gir azcikk
sen nie uyandin
evet ya simdi gitcem yanina baslicak uyanmaya cimcimeHahah hissediyorlar mıdır nedir
he o meselee yeme ozman yat uyu suan tek gözünlemi yazyonOlmaz diyetteyim .sonra Zipzip- merdaneyle gelir bana.niye olcak şehzade hazretleri uyandı emdi uyudu morın kırın ediyor şimdi gözümü yumsam geri uyanır o yüzden uyumuyorum
Yok ikisi de açık uykum da kaçtı anaamm karnım gurulduyor yav ayy yarın da canım anam gelecek çok sevinçliyim yahe o meselee yeme ozman yat uyu suan tek gözünlemi yazyon
yogurt flan ye cnm.Yok ikisi de açık uykum da kaçtı anaamm karnım gurulduyor yav ayy yarın da canım anam gelecek çok sevinçliyim ya
Ne güzel uyuma bence sohbet edin .gecelerimsphbet etmeyelim yollar olmuştur.bebeyi dem üşütmüşüm heralde burnu tıkanmışyogurt flan ye cnm.
bnde anamin evindeyim ya yatasim yok ablamda baska semtte oturuyor hafta sonlari burda bulusup kaliyoruz oyuzden oturyoz yarinda uykusuz uykusuz takilcam artik