- 24 Haziran 2015
- 39.923
- 154.662
- 598
İyi akşamlar canım evet çok az geliyorsun nasılsın iyi misinIyi aksamlar, bu kategori rekor kiriyorum 35 mesaj yazmisim. Ha bu mesajimla 36 oluyorcok konusmusum ya
![]()
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canım evet çok az geliyorsun nasılsın iyi misinIyi aksamlar, bu kategori rekor kiriyorum 35 mesaj yazmisim. Ha bu mesajimla 36 oluyorcok konusmusum ya
![]()
Sessiz ve derindenIyi aksamlar, bu kategori rekor kiriyorum 35 mesaj yazmisim. Ha bu mesajimla 36 oluyorcok konusmusum ya
![]()
Hem de KalkavanBillur mu![]()
Bende onu diyorum eşinin Vardiyası degisir oylama zamanı burdan çıkmazKonuşma sıralaması dedik canım biz :)
Iyiyim canim sagol, sen nasilsin? Yogunum ben bayagi artik az gelirim oyle yani❤İyi akşamlar canım evet çok az geliyorsun nasılsın iyi misin![]()
Yetisemiyoruz canım az konuş birazIyi aksamlar, bu kategori rekor kiriyorum 35 mesaj yazmisim. Ha bu mesajimla 36 oluyorcok konusmusum ya
![]()
Ben daha disliyim bak inci gibilerDişli rakip![]()
Hos bulduk canim❤Sessiz ve derindenİyi akşamlar canım,hoşgeldin :)
Ama wc'den ama bir yerden o ulaşır bir şekilde
Bende onu diyorum eşinin Vardiyası degisir oylama zamanı burdan çıkmaz
Haklisin canim en iyisi gideyimYetisemiyoruz canım az konuş biraz![]()
32 side yerinde şükürDişli rakip![]()
İmplant mı ?Ben daha disliyim bak inci gibiler![]()
Bende iyiyim çok şükür canım sağolasınIyiyim canim sagol, sen nasilsin? Yogunum ben bayagi artik az gelirim oyle yani❤
Gençlik işte32 side yerinde şükür![]()
YokYHaklisin canim en iyisi gideyim![]()
Yok yok dur biraz kurtar beniHaklisin canim en iyisi gideyim![]()
Hey maşallahOrijinal babybak ipana gülüşü yaptım simdide
![]()