zipzipim nasilsin iylesdinmiGeldi ve kactı listeye girmeden :))
Gözün aydın ikisi içinde canım nasıl zorlandı mi Kıyamam ya nasıl cikardikisabah altini degistigimde cikmisdi hic bukadar sevinmemisdim altini pisletigine 2 göbek atim:)
annemde enfeksiyon demis doktor önemli bisy yokmus şükür
Iyiiym canım cook sükür Iyileştim sen nasılsın kim hasta anlamadım gecmis olsun tatlım sanadazipzipim nasilsin iylesdinmi
Takımı etkilemeyim diye listeye girmedi canım da biraz alıssın diyete ben alırım yine :))
Gardasim
ishal ilaci vermisdiya doktor aksamdan beridir az az yapiyordu en son gece uyudu sabaha kdarda 3 4 defa uyandi ama bakamadim altina uykusu dagilmasin diye sabah uyaninca bakyim yapmis cikarmisdi Allahtan 5 kurusmus . cok saol Allah razi olsun cnm sükür Rabbime dün cok kötü gün gecirdimGözün aydın ikisi içinde canım nasıl zorlandı mi Kıyamam ya nasıl cikardiki
Takımı batirir zaten baksana böreklereTakımı etkilemeyim diye listeye girmedi canım da biraz alıssın diyete ben alırım yine :))
Allahtan en küçük parayi yutmus canım çok zorlamamistir ozaman ☺ishal ilaci vermisdiya doktor aksamdan beridir az az yapiyordu en son gece uyudu sabaha kdarda 3 4 defa uyandi ama bakamadim altina uykusu dagilmasin diye sabah uyaninca bakyim yapmis cikarmisdi Allahtan 5 kurusmus . cok saol Allah razi olsun cnm sükür Rabbime dün cok kötü gün gecirdim
O zaman yiyemez ki :)))Takımı batirir zaten baksana böreklere
Cook gecmis olsun canım cook sükür birsey olmamısishal ilaci vermisdiya doktor aksamdan beridir az az yapiyordu en son gece uyudu sabaha kdarda 3 4 defa uyandi ama bakamadim altina uykusu dagilmasin diye sabah uyaninca bakyim yapmis cikarmisdi Allahtan 5 kurusmus . cok saol Allah razi olsun cnm sükür Rabbime dün cok kötü gün gecirdim
evet cnm yerde ne bulsa agzina atiyo iste dikat etmek lazim:) sen nasilsinAllahtan en küçük parayi yutmus canım çok zorlamamistir ozaman ☺
Iyiyim canım diş krizindeyiz gene sürekli emmek istiyo inek gibi hissediyorum şu anevet cnm yerde ne bulsa agzina atiyo iste dikat etmek lazim:) sen nasilsin
cok saol cnm cok sukur❤Cook gecmis olsun canım cook sükür birsey olmamıs
Yemek yaptım şimdi işlerim bitti burdayım yazamadım
Bende börek yaptım bugun
cok zor ya benimde artik memisler yasli nenelerinkine döndü Allah kolaylik versinIyiyim canım diş krizindeyiz gene sürekli emmek istiyo inek gibi hissediyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?