Neden ki kankacım,Melankolik bir haldeyim kankacim.Sen nasilsin.?
İnşallah sen iyisindir.
Ben kendim atayım kimse yoksaİnşaallah canım
Senin konuya çamur atacak bir babayiğit aranıyor
sende sağol ablam ❤❤❤İyiyim canım sağolGelmişsin hiç kovar mıyım:)Yeniden yarışmalara dahil olabilirsin
Sen şimdi gidip çok güzel olmuş dersinBen kendim atayım kimse yoksa
Bugün birkaç isim ters gitti canım sıkıldı .Neden ki kankacım,
Bende iyiyim cook sükür yogunum biraz arada yazabiliyorım
Aynen canım pek tarif kalmadı bir tarif ayarla özel mesajını bekliyorum:)sende sağol ablam ❤❤❤
Tamamdir o zaman tarif bakim yavastan elimi cabuk tutayim
Hakkında hayırlısı canım,her şerde bir hayır vardır takma kafanaBugün birkaç isim ters gitti canım sıkıldı .
Canım sıkılınca da annemi özledim .
evet ablacim biliyorum yine benden bikican :)) o zaman bilinmedik değişik bi tarif olsunAynen canım pek tarif kalmadı bir tarif ayarla özel mesajını bekliyorum:)
Kurallar değişti biliyorsundur bana bildiriyorsunuz:)
Gel canım ne zaman istersen:)evet ablacim biliyorum yine benden bikican :)) o zaman bilinmedik değişik bi tarif olsun
Anladım canım sıkma canını bazen ters gidiyor birseyler inşallah düzelir hersey gönlüne göre olur kankacim ❤Bugün birkaç isim ters gitti canım sıkıldı .
Canım sıkılınca da annemi özledim .
Öyle canım sağlık olsun .Sagol canım amin inşallahHakkında hayırlısı canım,her şerde bir hayır vardır takma kafanaAllah rahmet eylesin
Sağol canım kankam benim amin .Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Anladım canım sıkma canını bazen ters gidiyor birseyler inşallah düzelir hersey gönlüne göre olur kankacim ❤
Olmamış mi amaSen şimdi gidip çok güzel olmuş dersin
Ehhh işte idare ederOlmamış mi ama
Hoşgeldin canım:)Selam kizlar ♥
Hoşbuldum ablam Nasılsıniz♥Hoşgeldin canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?