Ne farkeder listede isen yandın Çok yemeseydinYada dikkat edersin bundan sonra toparlarsın:)Evet ama başka takımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne farkeder listede isen yandın Çok yemeseydinYada dikkat edersin bundan sonra toparlarsın:)Evet ama başka takımda
sen iste yeterki istediğin makarna olsun beeCanım
Kaçıyordum derken Hadi gel sen de katıl makarna yapıyoruz
Çok şükür az bu hafta yoğundu çünkü .İyi dusunmusun Karadeniz müziği ile yap bari geçişleriİyi hadi azmış:)
Karadeniz bölgesi tanıtımı yapacak haftaya Cuma günü:)Konuyu anlatırken desteklesin diye slayt hazırlıyorum resimler tamam slayt yapacağım.Onları çalışacak öyle sunum yapacak:)
Küçük borcamda yaptım zaten 1 dilim yedim ☺Ne farkeder listede isen yandın Çok yemeseydinYada dikkat edersin bundan sonra toparlarsın:)
Kalanını ablan yedi miKüçük borcamda yaptım zaten 1 dilim yedim ☺
alintilarimo cevapladim oh be burasi akip gidiyo :))Hazal'cım nasılsın
Hosbuldummmm ablalarin en güzeli napyıosun nasılsın ❤❤❤Hoşgeldin fıstık ♥
Evet listedeCanfeb listede mi
Ablam gorumcem eşim yedilerKalanını ablan yedi mi
Evet olabilirÇok şükür az bu hafta yoğundu çünkü .İyi dusunmusun Karadeniz müziği ile yap bari geçişleri
İyi o zaman afiyet olsunKüçük borcamda yaptım zaten 1 dilim yedim ☺
Tesekkur ederim abla ❤ ❤İyi hadi gözünaydın
Neyse duymasınlar az yemişEvet listede
İyi olmuş afiyet olsun hepinizeAblam gorumcem eşim yediler
İyiyim canım sağol Gelmişsin hiç kovar mıyım:)Yeniden yarışmalara dahil olabilirsinalintilarimo cevapladim oh be burasi akip gidiyo :))
iyiyim ablam benim sen nasılsın beni fena gazladılar bu kategoride kendimi goruyorum ama sen beni istemez kovarsan oda olur
Saol abla gel beraber olsun bidahakineİyi o zaman afiyet olsun
Bakma ozaman canım emziriyosun senCanfeb sunumu beğendim canım ve çok canom istedi
İnşaallah canımSaol abla gel beraber olsun bidahakine
Saol canımİyi olmuş afiyet olsun hepinize