Oooo canım kocişim benim
Söyle geline minik, elin içide kociş mociş demesin ,milletin içinde efendi olsun ,kırdırtmasın bacaklarını
Tamam söylerim koltuklarının altına da bakayım mı temizliği nasıl diye çaktırmadan mutfagina da bakayım düzeni takati nasılSöyle geline minik, elin içide kociş mociş demesin ,milletin içinde efendi olsun ,kırdırtmasın bacaklarını
Söyle geline minik, elin içide kociş mociş demesin ,milletin içinde efendi olsun ,kırdırtmasın bacaklarını
| |||
Kizlar yatakta tel elimde oynarken uyuya kalmisimbi uyandim saat 12 eve bomba dusmus gibi
Nefis olmuş
HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi
Çerçeve isteyerek olmadı.Elim değdi düzeltemedimNefis olmuş
Deynepnaz da gelmek istiyormuş size desene ,misafir kabul ediyor muymuş
yaa ben evlendigimden beri hic tel elimde uyumadim özledim o sabahki saskin duyguyuKizlar yatakta tel elimde oynarken uyuya kalmisimbi uyandim saat 12 eve bomba dusmus gibi
Olmaz sen çok yeryermiş
Olmaz sen çok yermişsin
SÜS İÇİN Mİ YAPMIŞOlmaz sen çok yermişsin
Günü varmışSÜS İÇİN Mİ YAPMIŞ,YİYECEĞİM TABİ,MAKSAT ARTIK KALMASIN ,SADECE EŞİ VAR ,KALANI KİM YİYECEK
O gün bugün müymüş.Bugün yetiemem gerçi oraya,bana kargoyla göndersin bariGünü varmış
Geldi kendiyle konuşO gün bugün müymüş.Bugün yetiemem gerçi oraya,bana kargoyla göndersin bariSöyleyin ksmesin darılmasın bana gelmedi diye
Minik sana söylüyorum Hanım sen anla yaptımGeldi kendiyle konuş
Nefis olmuş
Olmaz sen çok yeryermiş
SÜS İÇİN Mİ YAPMIŞ,YİYECEĞİM TABİ,MAKSAT ARTIK KALMASIN ,SADECE EŞİ VAR ,KALANI KİM YİYECEK
Ben deBen gideyim de okula hazirlanayim çok konuştum gene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?