O iş bende sen rahat olOleyy ver gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O iş bende sen rahat olOleyy ver gitsin
Özlemem mı hiçPazarda,orda,burda Özledin mi ?
Hanım abla getircek o getirmezse balkona gelen kuslardan biri ile cekerim artıkÇıtayı yukselt diyosunuz yani
Bende mola da geldim gidiyorum yarın oğlanın sınavı varmış daha göz gezdireceviz ://O iş bende sen rahat ol
Ben eşimin elimdeyken tabak mı sunsamHanım abla getircek o getirmezse balkona gelen kuslardan biri ile cekerim artık
Sen ne koyacaksın cıtayı yükseltip merak ettim
Güzel duracaksa olabilirBen eşimin elimdeyken tabak mı sunsam
Bak bakalim eksik bişey kalmismi camurlukGidip bakayım
Çoktan almışsındır seeeen de heleİyiyim canım sağol
Kendime uygun bir tarif bulursam yapacağım:)
Başka fikir aklıma gelmedi ama benim koca onu yer tutamaz elinde en iyisi boşverGüzel duracaksa olabilir
Ne diyosunnnnnn 2 katını veriyorum75 kuruş verdi
Kime çamur atılması gerekBak bakalim eksik bişey kalmismi camurluk
Kızın tutsun elleri minik minik güzel dururBaşka fikir aklıma gelmedi ama benim koca onu yer tutamaz elinde en iyisi boşver
MiniiiiiiiiiiikOleyy ver gitsin
Onu bende merak ediyorum suan tavus kuşu geldi aklımaHanım abla getircek o getirmezse balkona gelen kuslardan biri ile cekerim artık
Sen ne koyacaksın cıtayı yükseltip merak ettim
Vurma beeeeMiniiiiiiiiiiik
Senceeee şu değişik örtüleri olan hatuncukKime çamur atılması gerek
Bende bizim Vedat i koyarım ikisi kapışırKızlar öyle kuşla muşlada olacak iş değil daha büyük düşünmek lazım mesela ben İtalyan danilo zanna yı getirtip oturtmayı düşünüyorum tabağın başına belkim accık oyum olur
Sunum oldu hayatımızGeçen belgeselde tavuz kuşu gördüm aklımdan ilk geçen sunum da çok güzel gözükür demiştim