- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Önceden daha beterdi dogum yaomadan önce kivranip 3 gün ağlardım felaketti sonra hafofledi okadar aglatcak yok bitkin agrili bir durum oluyor hafif onada şükür yine.Hep mi boyle oluyo?
Ayaklarına dikkat et üşütmemeye çalış:)Önceden daha beterdi dogum yaomadan önce kivranip 3 gün ağlardım felaketti sonra hafofledi okadar aglatcak yok bitkin agrili bir durum oluyor hafif onada şükür yine.
Evet pek kimse bilmezDuymadım onu:) Merak ettim bakıcam daha sonra:)
Bir şey yok gel geleceğe:)Gene bir geçmiş okuma macerası
Hiç bakmasammi acepEkledim vatana millete hayirli ugurlu olsun
Çok fena olmuşHiç bakmasammi acep
Geldim valla hep azerinnn in makarnssi konusulmus sankimBir şey yok gel geleceğe:)
Hemen bakıp geliyorum çamur atiyim biraz konusunaÇok fena olmuş
Çok konuşulacak kadar olmuşGeldim valla hep azerinnn in makarnssi konusulmus sankim
Çok konuşulacak kadar olmuşGeldim valla hep azerinnn in makarnssi konusulmus sankim
Tamam at ama izi kalsınHemen bakıp geliyorum çamur atiyim biraz konusuna
Niii demek kim istemiş nasıl istemiş bana sormuş mu çiçek çikolata getirmiş miMinik Duduklu Tencere gel Canfeb ten intikamımızı nasıl alacağımızı buldum.
Tarifini istiyorlar verelim gitsin
Genel olarak onu konustuk bende canlı kus koymaya karar veridmGeldim valla hep azerinnn in makarnssi konusulmus sankim
Benden istedi bende uygun gördüm verdim gittiNiii demek kim istemiş nasıl istemiş bana sormuş mu çiçek çikolata getirmiş mi
Başka türlü olmayacak kuş kondurmak şart olduGenel olarak onu konustuk bende canlı kus koymaya karar veridm
Hepimize yeter miHanimKelesimiGetir ablam kusu getirecek :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?