Normalde yapamiyordum,o kadar aceleye geldi kiNiye dilimlemedin yoksa dilimledinde dağıldımı
Dükkanı üstüne bile yapsa olurÇok şükür
Demi yaniDükkandakiler yetmiyor üstüne bir de sipariş veriyorum
Menülerine bayılıyorum hele o klavye önü fotiler yokmuuallahım şımarttınız beni teveccühünüz efenim
Bence biraz uzaktan olduğu için, yoksa daha yakın çekim olsa fırlardı oylar, üstüne bir dilim de kesseydin o şekilde de süper olurduHissettin de biraktin değil mi ?Belki ben güzel yapamadım diye patladı
Kısmet canım ya,hem benden çok daha iyiler var . Birinci olmak gibi bir hayalim hiç yok zaten,eğlencesine katılıyorum :))Bence biraz uzaktan olduğu için, yoksa daha yakın çekim olsa fırlardı oylar, üstüne bir dilim de kesseydin o şekilde de süper olurdu
Sen bir sor ,sonuçta senin hakkın
Hemmm nasıllBence biraz uzaktan olduğu için, yoksa daha yakın çekim olsa fırlardı oylar, üstüne bir dilim de kesseydin o şekilde de süper olurdu
Ben uğraştım tek tekHemmm nasıllben uğraşamadım malzeme toplayamadım falan kalıbımda yoktu komşudan almıştım hiç kirletmeyim dedim götürdüm verdim
Yoo senin tarifin çok güzel benceKısmet canım ya,hem benden çok daha iyiler var . Birinci olmak gibi bir hayalim hiç yok zaten,eğlencesine katılıyorum :))
Kovsun sonra beniSen bir sor ,sonuçta senin hakkın
Keşke haberim olaydı sende olduğundan paslaşırdık bende çokzel sunum örnekşeri vardıBen uğraştım tek tek
Sağol tatlımYoo senin tarifin çok güzel benceAynen ben de eğlencesine katılıyorum:) Ama jübilemi yapmam lazım artık
Hemmm nasıllben uğraşamadım malzeme toplayamadım falan kalıbımda yoktu komşudan almıştım hiç kirletmeyim dedim götürdüm verdim
Kapatıyorum olmuyor geçiyor film şeridi gibi gözlerimin önündenKapa gözünü
Bilmem mi?Kapatıyorum olmuyor geçiyor film şeridi gibi gözlerimin önünden
25 oldu yeter bu kadarSağol tatlımJübile için daha erken
Dedim ya,çok aceleye geldi ama olsun. Önemli olan katılmakKeşke haberim olaydı sende olduğundan paslaşırdık bende çokzel sunum örnekşeri vardı
Birincilik vardır ama bir suru :)25 oldu yeter bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?