- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
saol balim petegimWauwww !
Çok başarili ama kuzum ....
Ellerine sağlik tahin pekmeZim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol balim petegimWauwww !
Çok başarili ama kuzum ....
Ellerine sağlik tahin pekmeZim
Kırılmadım ablam üzüldüm azKızım hastalanmıştı moralim çökmüştü o anda @deynepnaz birşey yazdı o anda ona çıkıştım o sinirle.Sonra yanlış anlaşılma oldu benim tarafı dan.Olur böyle şeyler kimse bilerek kırmaz .
bnde yok ondan olani verdimYemek değilde oy istiyom
Biz de seni dost bildik evvabKısmet değilmiş deriz napalumm
banada 3 5 saatte 1 masallah banada1 dk önce 79 du her dakika 1 oy daha geliyor maşallah
Valla hangi içeriğe kafan attı pek bilmiyom da takılıyolar canım burda herkez birbirimize neler neler denir takma kötü anlama hiç emin ol böyle alınacağını kimse düşünmemiştir .Ben de deli doluyum da canım kafam attı
İki üç kişi tamam da bütün kk olarak yürümeyin abla ben de insanımHayır ya biz bunu hep yapıyoruz Sen de aynısını bize yapÇekemiyorar hep kıskançlıktan
Hiç bana sahip çıkmıyon deynepnaz abla ablaymışsın bu aradaKim üzdü leyn benim gelinimi
Bir suçu varsa bana desinler ,ben çekeyim senin kulaklarını
Sağlık olsun balbocuuumbanada 3 5 saatte 1 masallah banada
Özel bir içerik yok canım kişisel değil toplu sinirlendimValla hangi içeriğe kafan attı pek bilmiyom da takılıyolar canım burda herkez birbirimize neler neler denir takma kötü anlama hiç emin ol böyle alınacağını kimse düşünmemiştir .
Biliyom verdiğini . Kız bunlar aldı basını yürüdü böcüğüm kaldık böyle yine senin bendenfazla baribnde yok ondan olani verdim
Evet. Ben yeniyim az insaflı olunTamam ama düşmesin lütfen sen yenisin bilmiyorsun
31 olcam inşallahKırmızı kaç yaşında da gelinin oluyor kız senin
Küsmedim canım
tesekkur ederikSağlık olsun balbocuuum
Hem olsun ben seni tutuyorum
Hadi biz bi salçalı makarna yapak ta yiyek gece gece (yarında tartı günü)
Canım ben bilemem en hafifini en ağırını bir aydır buradayım senin mesaja denk geldi ama sana özel değildi kötü niyet olmadığını da biliyorum ama hoşlanmadımBurda yapılan şakaların en hafifiydi aslında . Hassas olabilirsin,ama asla kötü niyet yok. Dediğim gibi,ben asla yapmayacağım. Tekrar kusura bakma.
Ay yok kuzum takılmaca onlar hiç alınma kız okadar takılıyorlar iyi gidiyon falanya ondan bi sinirlenecegine çatlayın de bize topluca sende takıl balım benimÖzel bir içerik yok canım kişisel değil toplu sinirlendim
beraber yürüdük biz bu yollardaaaBiliyom verdiğini . Kız bunlar aldı basını yürüdü böcüğüm kaldık böyle yine senin bendenfazla bari
Hep senin yüzünden zatiKiz gel burayasaka yaptim ya bentabi ki basarilisin hep bana mi yapacaklardi bi kere de ben yapayim dedim