Lezbiyen videoları izliyorum normal mi

O normal de 5 sn.de nasıl orgazm oluyor onu da bi sevabına anlatırsan süper olur. Orgazm ne onu mu bilemiyon acaba?
O normal de 5 sn.de nasıl orgazm oluyor onu da bi sevabına anlatırsan süper olur. Orgazm ne onu mu bilemiyon acaba?
İlişki sırasında hep başka şeyler düşünüyorum, aklımı hiç odaklayamıyorum hatta bazen zevk almıyorum desem doğrudur. Bir rahatlama geliyor seks sırasında o da 10-15 sn filan sürüyor ama normal seks 1 saate yakın. 2. Yi istemiyorum pek cinselliğe düşkün biri değilim. Normalde kaç dk falan sürmesi lazım ki

Universitede bir ders almistim guzel sanatlardan. Estetik zevkiniz varsa lezbiyen videosu izlemen cok normal. Bu videolar görsellik gozetilerek cekiliyor. Kadin erkek videolarinda ise hayvani durtuler ön planda.
(Türkiyede okumadim)

Orgazm suresi de normal. Ilk mesajin yanlis anlasildi, 5 10 saniyede doruga cikiyorsun gibi dusunuldu. Dorukta kalma süren bu di mi?

Universitede bir ders almistim guzel sanatlardan. Estetik zevkiniz varsa lezbiyen videosu izlemen cok normal. Bu videolar görsellik gozetilerek cekiliyor. Kadin erkek videolarinda ise hayvani durtuler ön planda.
(Türkiyede okumadim)

Orgazm suresi de normal. Ilk mesajin yanlis anlasildi, 5 10 saniyede doruga cikiyorsun gibi dusunuldu. Dorukta kalma süren bu di mi?
Evet doğru beni tek anlayan sensin ön sevişme seks süresi 30-40 dk dorukta olduğum 5-10-15 sn

Normal bir süre. Kasılma yarım saat sürecek hali yok ya o doruk noktası zaten o kadar sürüyor
Kısacası dana gibi 1saat debelen sonrası 10sanıye olacak iş değil :KK12: :KK49:

Erkeklerden hoşlanıyorum, erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum ama mast yaparken lezbiyen videoları izliyorum bu normal midir? Ve orgazm olma sürem 5-10 sn sonrasında daha istemiyorum birden soğuma oluyor. Anlamsız şekilde, ama hoşlandığım bir adam olunca hemen tahrik olıyorum. Erkek ve kadın videoları çok dikkatimi çekmiyor böyle olan var mı
Simdi yorum yazarsam ilgini cekmekten korkarim😂Amaa 5 sn orgazm falan vay beeeeee dedirtirdi banaaa

X