Leyla - Özet - Alexandra Cavellus

angelpoem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
292
1
46
Samsun

LEYLA BOSNALI BİR KIZIN YÜREĞİNİZİ BURKACAK VE TÜYLERİNİZİ ÜRPERTECEK GERÇEK HAYAT ÖYKÜSÜ;
Bosnalı Leyla büyük bir kâbusu atlatmıştı: Bosnadaki toplama kampında geçirdiği iki yılı. Binlerce kadının travma geçirmesine neden olan savaşın karanlık ve baskıcı yüzünü anlatan bir kadın... Onun isyankâr öyküsü ve acıyla dolu dokunaklı kaderi...

Kızlar ben ağlaya ağlaya okudum,harika bir kitap,mutlaka okuyun..

Son düzenleme:
üzücü gerçeklerle dolu bir kitap
kitapla ilgili başka topik vardı diye hatırlıyorum

bende bugün bitirdim gerçekten çok çok acı ve hala bitmeyen bosna olayları

Leyla ;
Savaşın en soğuk ,en pis, en ,iğrenç sonuçlarından(oyunlarından) biri Leylanın başına gelen...

İnsan denilen aslında insanlıkla alakası olmayan mahlukatların gerçek yüzlerini gösteren bir kitap, kim bilir daha neler neler yaşanmıştır, yaşanıyordur, yaşanacaktır...

çok güzel bir kitap, anlatım muhteşem..
ne yazık ki kitabın yaşanmış olduğu aklınıza geldiğinde insanın kanını donduracak kadar da gerçek..

İnsan bu kitabı okurken kendini gerçekten çok kötü hissediyor. Bunların kurgu değil gerçek olduğunu bilmekte ayrı üzücü bir durum. savaşın en iğrenç en kabul edilemez yüzü...

Yüreğimi delip geçen , beni hüzne boğan kitap

incir kuşları ile konusu benzer gibi.daha okumadım bugün başlıyacam inşşş.incir kuşalrı çok güzeldi.bu kitapta eminimki öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…