• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla - Alexandra Cavelius

okudum ve 3 günde bitti tatilde olmama ve bebeğim olmasına rağmen çok etkileyici bir kitap tavsiye ederim

mahkemesının olacağı ve tehditler aldığı yazıyordu böyle bir durum da iyi değildir sanırım

mahkemesi bitmemiş midir ki.. bi saldırıya daha uğradığını yazmışlardı ama son durumu iyi diye hatırlıyorum..kitapta bende değil şuan bakamıyorum ki :S

mahkemesi bitmemiş midir ki.. bi saldırıya daha uğradığını yazmışlardı ama son durumu iyi diye hatırlıyorum..kitapta bende değil şuan bakamıyorum ki :S
hiç üşenmedim son sayfaları bir daha okudum 2000 li yıllarda mahkemesi olacağı yazıyor dediğiniz gibi olmuştur çoktan mahkemesi ölüm tehditi aldığı da yazıyor yani Leyla hakkında günümüzde bir bilgi yer almıyor

hiç üşenmedim son sayfaları bir daha okudum 2000 li yıllarda mahkemesi olacağı yazıyor dediğiniz gibi olmuştur çoktan mahkemesi ölüm tehditi aldığı da yazıyor yani Leyla hakkında günümüzde bir bilgi yer almıyor

çok teşekkür ederm olumunekankayizsmile

kitabı 2 günde bitirdim çünkü dili çok sade
ve yaşanmış olması maalesef insanın için parçalıyor tabe ki savaşlarda
neler yaşandığını hepimiz biliyoruz
ALLAH KORUSUN
AMA BEKLEDİĞİM GİBİ ÇIKMADI
TEK ÇEKEN VE ETKİLEYEN YÖNÜ YAŞANMIŞ OLMASI
ÇOK BASİT ANLATILMIŞ
YARISI TECAVÜZLER İLE GEÇİIOR
BİLMİYORUM YAŞANMIŞLIĞI YÜREK BURKUCU O BAŞKA AMA KİTAP OLARAK
OKUNMASA DA OLUR

2 ay oldu alalı ama daha sıra gelmedi,o kadar çok okunacak kitabım varki :26: ama zamanım çok kısıtlı iş,ev ,ders derken fırsat bulamıyorum :26::27:

Tarihi açıdan düşünürsek alın okuyun o zamanlar neler yaşanmış görün bilin ama edebi açıdan çok çok zayıf bir kitap..

Son düzenleme:
Tarihi açıdan düşünürsek alın okuyun o zamanlar neler yaşanmış görün bilin ama edebi açıdan çok çok zayıf bir kitap..

Kesinlikle katılıyorum. Edebi açıdan çok zayıf ve dili de çok basit, bu biraz da çevirmenden kaynaklanıyor olabilir, kimisi ağladık çok duygusaldı demiş ama bu kadar basit dille anlatılan bir olayda insan ağlayacak bir şey de bulamıyor. İşte edebiyatın ve sanatın etkisi burda devreye giriyor zaten. Bence alıp da okumaya değecek bir kitap değil. Sırf bitsin diye okudum. Bir de o dönemi insan biraz daha iyi anlamış oluyor o kadar.

Gerçek bir yaşam öyküsü, tek kelimeyle mükemmel inanın ALLAH'a şükredecek çok şeyimiz olduğunu gösteren bir roman şiddetle tavsiye ederim.

Çok güzel, insani değerlerimiz birkez daha düşündürecek bir kitap.
Yaşanılanların gerçek olması ve kitabın anlatımı gerçekten insanı çok etkiliyor..

Back