Levotiron Tiroid ilacı regl gecikmesi yapar mı?

GamzeYgt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
5
0
1
27
Hanımlar merhaba, 5 gün önce tiroid seviyemin 5.75 olduğunu öğrendim ve 5 gündür Levotiron 25 mcg kullanıyorum. BAT 6 Mart gösteriyordu fakat an itibari ile 3 gün reglim gecikti, reglim normalde hep düzenlidir bu arada. Hamilelik planladığımız için hamile miyim diye düşünerek 8 Mart sabahı idrar testi yaptım fakat negatifti, kan testini gecikme haftayı bulması durumunda yaptıracağım. Tiroidi yüksek olup ilaç kullandıktan sonra regl düzeni değişen var mı?

Hayır yapmaz canım adetle bir alakası yok bu ilacın. Bende uzun süre kullandım

İlaç yapmaz ama tiroid yüksek çıktığı için geçikme olabilir. Tiroid adet düzensizliği yapıyor.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzene girer.

İlk defa gecikme olunca ilaca yordum maalesef, gebelik testi de negatif çıkınca tabi. Teşekkür ederim

İlaç yapmaz ama tiroid yüksek çıktığı için geçikme olabilir. Tiroid adet düzensizliği yapıyor.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzene girer.
3 ay önce tiroidim 3,66 imiş fakat dahiliye ve kadın hastalıkları doktoru dikkate almamış, geçtiğimiz günlerde halsizlik sebebiyle tekrar kontrol ettirdim değerlerimi 3 ayda 5,75 e çıktığını gördüm. Fakat bu 3 ayda da reglim hep günündeydi, bu ay regl sancıları, kasık ağrıları da var olmadım henüz. Teşekkür ederim, umarım

İlk defa gecikme olunca ilaca yordum maalesef, gebelik testi de negatif çıkınca tabi.
Senin değerlerin gibiydi benimde değerlerim ama herhangi gecikme olmadı ilaç kullanıncada. Belki yumurtlama geç olmuştur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…