didemss25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2008 4.484 2 158 40 İstanbul 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #21 Tassel .!.: merhabalar, kınamda bende sabun dağıtmayı düşünüyorum.bu baskılıların ve kalp sabunların fiyatlarını öğrenebilir miyim? 200 tane kadar almak istiyorum çok şirinler Genişletmek için tıkla... bende sabun yapıyorum ilgilenirseniz görüşelim modellerimin fotoğraflarını yollayayım size
Tassel .!.: merhabalar, kınamda bende sabun dağıtmayı düşünüyorum.bu baskılıların ve kalp sabunların fiyatlarını öğrenebilir miyim? 200 tane kadar almak istiyorum çok şirinler Genişletmek için tıkla... bende sabun yapıyorum ilgilenirseniz görüşelim modellerimin fotoğraflarını yollayayım size
Tassel Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 223 12 38 16 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #22 didemss25 .!.: bende sabun yapıyorum ilgilenirseniz görüşelim modellerimin fotoğraflarını yollayayım size Genişletmek için tıkla... ben düz kalp şekli istiyorum pembe ve beyaz olarak.. bütçem fazla olmadığı için böyle bir şey düşündüm ama görüşelim lütfen umarım anlaşırız
didemss25 .!.: bende sabun yapıyorum ilgilenirseniz görüşelim modellerimin fotoğraflarını yollayayım size Genişletmek için tıkla... ben düz kalp şekli istiyorum pembe ve beyaz olarak.. bütçem fazla olmadığı için böyle bir şey düşündüm ama görüşelim lütfen umarım anlaşırız
tutawua Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 985 171 123 16 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #23 Bunu benim basligimda konusmaniz biraz ayip olmuyor mu kendi reklaminizi kendiniz yapin.
didemss25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2008 4.484 2 158 40 İstanbul 16 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #24 tutawua .!.: Bunu benim basligimda konusmaniz biraz ayip olmuyor mu kendi reklaminizi kendiniz yapin. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın o şekilde düşünmemiştim ben bi daha olmaz haklısınız :26:
tutawua .!.: Bunu benim basligimda konusmaniz biraz ayip olmuyor mu kendi reklaminizi kendiniz yapin. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın o şekilde düşünmemiştim ben bi daha olmaz haklısınız :26:
krcmm Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2013 130 131 103 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #25 bunlara bayıldıımmm bilgi alabilir miyim hediyeliklerle alakalıı . nişanım için düşünüyorum
tutawua Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 985 171 123 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #26 mdn9o .!.: bunlara bayıldıımmm bilgi alabilir miyim hediyeliklerle alakalıı . nişanım için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim :) Eğer başlıklarıma bakarsanız sabun çeşitlerini görebilirsiniz. Dilerseniz özelden mail adresinizi atın oraya da yolluyım.
mdn9o .!.: bunlara bayıldıımmm bilgi alabilir miyim hediyeliklerle alakalıı . nişanım için düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim :) Eğer başlıklarıma bakarsanız sabun çeşitlerini görebilirsiniz. Dilerseniz özelden mail adresinizi atın oraya da yolluyım.
K kbrdm Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2014 163 7 38 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #27 Ne hoş şeyler bunlarrr Emeğinize sağlıkk...
krcmm Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2013 130 131 103 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #28 tutawua .!.: Öncelikle teşekkür ederim :) Eğer başlıklarıma bakarsanız sabun çeşitlerini görebilirsiniz. Dilerseniz özelden mail adresinizi atın oraya da yolluyım. Genişletmek için tıkla... rica ederm ellerinize saglık :)
tutawua .!.: Öncelikle teşekkür ederim :) Eğer başlıklarıma bakarsanız sabun çeşitlerini görebilirsiniz. Dilerseniz özelden mail adresinizi atın oraya da yolluyım. Genişletmek için tıkla... rica ederm ellerinize saglık :)