• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan levonur için yaptığım nişan sabunları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhabalar, kınamda bende sabun dağıtmayı düşünüyorum.bu baskılıların ve kalp sabunların fiyatlarını öğrenebilir miyim? 200 tane kadar almak istiyorum çok şirinler :16:

bende sabun yapıyorum ilgilenirseniz görüşelim modellerimin fotoğraflarını yollayayım size :16::16:

bende sabun yapıyorum ilgilenirseniz görüşelim modellerimin fotoğraflarını yollayayım size :16::16:
ben düz kalp şekli istiyorum pembe ve beyaz olarak.. bütçem fazla olmadığı için böyle bir şey düşündüm ama görüşelim lütfen umarım anlaşırız

Bunu benim basligimda konusmaniz biraz ayip olmuyor mu kendi reklaminizi kendiniz yapin.

bunlara bayıldıımmm bilgi alabilir miyim hediyeliklerle alakalıı . nişanım için düşünüyorum

bunlara bayıldıımmm bilgi alabilir miyim hediyeliklerle alakalıı . nişanım için düşünüyorum

Öncelikle teşekkür ederim :) Eğer başlıklarıma bakarsanız sabun çeşitlerini görebilirsiniz. Dilerseniz özelden mail adresinizi atın oraya da yolluyım.

Back