Hepsi çok güzeller eline emeğine sağlık :)
çok güzel gözüküyorlar canım, bu sabunları aldık diyelim, kullanamıyoruz haliyle, nasıl saklayacaz ki ?
Süs olarak saklıyorsun canım vitrinine büfesine koyanlar da var çekmecede iç çamaşırlara güzel koku versin diye saklayan da var. Ama hatıralık sonucta size veren kişinin görebileceği bir yerde saklarsanız ruhu okşanır:)
hmmm, evet haklısın...eline sağlık çok güzel gözüküyorlar, arkadaşların bazıları küçük hediyelikler almışlar, yastık şeklinde çok şirin, onlardan da yapıyo musun?
Ayyyy ne kadar güzel şeyler bunlar böyle çok marifetlisiniz.
Sağol tatlım. Senin istediğin kalıp sabunlar ve gerçekten çok hoşmuş. Benimkisi desen çalışması. Daha uygun fiyatlı kalıp sabunlardan. Düşünmez misin?Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık ben bir de şöyle sabunlar düşünüyorum nişanımda :)
Eki Görüntüle 997796
Sağol tatlım. Senin istediğin kalıp sabunlar ve gerçekten çok hoşmuş. Benimkisi desen çalışması. Daha uygun fiyatlı kalıp sabunlardan. Düşünmez misin?
hepsi çok güzel canım, eline sağlık
merhabalar, kınamda bende sabun dağıtmayı düşünüyorum.bu baskılıların ve kalp sabunların fiyatlarını öğrenebilir miyim? 200 tane kadar almak istiyorum çok şirinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?