- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
atlamışın hangı soru?ironi sizin fıtranızda yok, endülüs. boşuna zorlama, olmuyor.
ya beni göz ardı ettin, ya da sorular ağır geldi boş bıraktın.
ırkçılıkda var herhalde sızde,ne olmuş zımbabweli olunca,yavaş yavaş öğrenecek.. nede olsa zimbabweli
yukarıdakiburada konu bizim yapmadığımız bir şey değil, senin yaptığın bir şey, endülüs. bizim yanlışımızı, biz yanlış yaptığımız zaman konuşuruz.
varsa yaptığının senin için doğru bir tarafı, çık söyle. kimse başlığın kapısında sopayla beklemiyor.
ha yaptığın senin için doğru değilse, o da senin vicdanın işte, orasına da biz karışamayız.
atlamışın hangı soru?
yok. zimbabwelileri pek severim. aslında denzel washingtona aşığımdaırkçılıkda var herhalde sızde,ne olmuş zımbabweli olunca,
siyahi olunca?dunyalımya
BİŞEY ANLAŞILMIYOR,BİR SORUDA GÖREMEDİM,HERŞEYİ NE YAZIYORUM ZATEN,SANIRIM BIR KONU İÇİNDE BIR AKIŞI VAR,BİR ÜST NE YAZDIMDA BUNU YAZDIN BAKICAM,AMA DEDİĞİM GİBİ ÇOK NETIM BENyukarıdaki
BENDE DAVİD BECKHAM,AMA O DA UZAKyok. zimbabwelileri pek severim. aslında denzel washingtona aşığımda
benim için brad pitt 1 o 2 hayatımda gördüğüm 2 en yakışıklı adam.
işte çok uzaktalar
dipnot. bilmiyorsan denzel siyahi
gerçek. bknz. geçmişteki sayfalar
diyorum kiBİŞEY ANLAŞILMIYOR,BİR SORUDA GÖREMEDİM,HERŞEYİ NE YAZIYORUM ZATEN,SANIRIM BIR KONU İÇİNDE BIR AKIŞI VAR,BİR ÜST NE YAZDIMDA BUNU YAZDIN BAKICAM,AMA DEDİĞİM GİBİ ÇOK NETIM BEN
Gerçek ama insan mı bilmiyorum,al bi tane de burda var
TEKRAR EDİYORUM,BEN ÖLDÜĞÜNE ŞÜKÜR ETMEDIM MARİLYN,SADECE DIKTATÖRÜN HIŞMINA UĞRAMADAN,VE ERDOĞAN OLAN TEMENNISINDEN DOLAYI,ODA ADNAN MENDERES GİBİ ÖLMEDİ DİYE ŞÜKÜR ETTIM,DAHA KAÇ DEFA YAZAYIM,ŞÜKÜRLER OLSUN ÖLDÜ DEMEK BAŞKA,ŞÜKÜRKİ ÖLE ÖLMEDİ DEMEK BAŞKAdiyorum ki
ironi yapmaya kasıp, bize laf sokucam diye uğraşacağına, siz farklı mısınız sanki diye soracağına.
ölmüş birinin arkasından ölümüne şükretmek, senin dünya görüşünün neresine sığıyor?
Gerçek ama insan mı bilmiyorum,al bi tane de burda var
peki endülüs.TEKRAR EDİYORUM,BEN ÖLDÜĞÜNE ŞÜKÜR ETMEDIM MARİLYN,SADECE DIKTATÖRÜN HIŞMINA UĞRAMADAN,VE ERDOĞAN OLAN TEMENNISINDEN DOLAYI,ODA ADNAN MENDERES GİBİ ÖLMEDİ DİYE ŞÜKÜR ETTIM,DAHA KAÇ DEFA YAZAYIM,ŞÜKÜRLER OLSUN ÖLDÜ DEMEK BAŞKA,ŞÜKÜRKİ ÖLE ÖLMEDİ DEMEK BAŞKA
ya senn icinde hic merhamet yokmu? insanligini nerde biraktin sen? ölmüs bi insana sükretmek ne demek ya? madem sevmiyosun sus gelip burda kinini kusma..sennle ayni düsünmedigi icin mi kötü? bde bu yorumu bgenen de olmus.yuh diyrm yuh..ATATÜRKÇÜ CAGDAS insanlar sze uymuyo adamin ölümnden bile bsey cikariyosunuz.bzm icin bi kayip cnku türkiyenin boyle insanlara ihtiyaci var.bi nesil onunla buyuduk..nur icinde yatsin..çok şükür ki,finalın adnan menderes gibi olmadı,erdoğana öle dıyordun,çok korkmuştum,bu dıkatör senın fınalını öle yapacak dıye,şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?