Levent Kırca'yı kaybettik.

Siyaset bölümünde banlanma ihtimali ortadan kalkınca en kötü ne olabilir diye merak etmiştim. Cumartesi gününden beri Ankara'da parçalanarak ölme cüretini gösterenlerden ve bu sabahtan beri bizi güldürmekten başka hiçbir suçu olmayan bir adamdan ne kadar nefret edilebildiğini görünce anladım.

yukarıdaki
atlamışın hangı soru?

Levent Kırca yi tanıdığım zamanlar ortaokul 1 yada 2 gibi.Ozaman tabi tv tek kanal onunda çoğu spor maç haber yurttan sesler korosu ki bu eziyetleri ancak o yaşta çocuk olanlar bile. BİR ÇOCUK için işkence hafta da bir gençlik prg ve çizgi flim var okadar.
Neyse Levent Kırca Oya Başar Olacak o kadar adlî Tv Komedi Programı yaptılar yer yerinden oynadı o zamanlar insanların yüzü güldü evi şenlendi.

BİŞEY ANLAŞILMIYOR,BİR SORUDA GÖREMEDİM,HERŞEYİ NE YAZIYORUM ZATEN,SANIRIM BIR KONU İÇİNDE BIR AKIŞI VAR,BİR ÜST NE YAZDIMDA BUNU YAZDIN BAKICAM,AMA DEDİĞİM GİBİ ÇOK NETIM BEN
diyorum ki
ironi yapmaya kasıp, bize laf sokucam diye uğraşacağına, siz farklı mısınız sanki diye soracağına.
ölmüş birinin arkasından ölümüne şükretmek, senin dünya görüşünün neresine sığıyor?

TEKRAR EDİYORUM,BEN ÖLDÜĞÜNE ŞÜKÜR ETMEDIM MARİLYN,SADECE DIKTATÖRÜN HIŞMINA UĞRAMADAN,VE ERDOĞAN OLAN TEMENNISINDEN DOLAYI,ODA ADNAN MENDERES GİBİ ÖLMEDİ DİYE ŞÜKÜR ETTIM,DAHA KAÇ DEFA YAZAYIM,ŞÜKÜRLER OLSUN ÖLDÜ DEMEK BAŞKA,ŞÜKÜRKİ ÖLE ÖLMEDİ DEMEK BAŞKA

bu konuda bile mi tartışma, kime ne zararı olmuş adamın, ben çocukken olacak o kadarda tüm siyasi liderleri eleştirirdi, kimse de bişey demezdi
en sevdiğim filmide "ne olacak şimdi" nevra serezliyle ne güzel bi ikili olmuşlardı
nur içinde yatsın

Gerçek ama insan mı bilmiyorum,al bi tane de burda var

Ay yok burdaki bu kadar terbiyesizleşmedi sanki? Kırcanın tek derdi erdoğan falan değildi. Kırca iktidar kim olursa olsun eleştirmek için vardı. Toplumda düzenin sağlanması için bunlara ihtiyaç var. Diktatörlük olsun kimse konuşamasın mı istiyorsunuz? Kırcayla aynı görüşte olmasam da muhalefetini severim. E endulus34

peki endülüs.
yalnız ufak bir şey hatırlatmak isterim müsaadenle, dün doğmadık, parmağımızı emmiyoruz. o söylediğinin altındaki anlamı, göndermeyi anlayabiliyoruz.
Kırca'nın Erdoğan'a Adnan Mendres'le ilgili söyledikleri ne kadar açıksa
senin şu yazdığın da o kadar açık.
Levent Kırca öldü, biz buradayız.
ne diyeyim, Allah gerekene akıl, gerekene sabır versin.
hepimizin çekecek çilesi var.

çok şükür ki,finalın adnan menderes gibi olmadı,erdoğana öle dıyordun,çok korkmuştum,bu dıkatör senın fınalını öle yapacak dıye,şükürler olsun
ya senn icinde hic merhamet yokmu? insanligini nerde biraktin sen? ölmüs bi insana sükretmek ne demek ya? madem sevmiyosun sus gelip burda kinini kusma..sennle ayni düsünmedigi icin mi kötü? bde bu yorumu bgenen de olmus.yuh diyrm yuh..ATATÜRKÇÜ CAGDAS insanlar sze uymuyo adamin ölümnden bile bsey cikariyosunuz.bzm icin bi kayip cnku türkiyenin boyle insanlara ihtiyaci var.bi nesil onunla buyuduk..nur icinde yatsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…