Ilaç adı söylemek yasak ...Ben 3 yıllık evliyim ve bekarlıktan beri polikistikover hastayım şuan 2 yaşında bir kızım var ve tekrar anne olmak istiyorum 7 aya yakındır korunmuyoruz ve çocuk olmuyor.adetim duzensiz 4 ayda bir adet olurum ilk çocuğumda tedaviyle oldu klomen ve serephone kullandım adetlerimi soğan suyuyla düzene soktum.ama şuan soğanda işe yaramıyor.doktora gittim tarlusal verdi adet olabilmem için bitti ama uç gündür hala adet olamadım.ve uç aydırda adet olmamışım.letu diye bir ilaç verdi adetim uçuncu günü iç dedi bu hapı kullanıp sonuç alan varmı şimdiden teşekkürler
Ben ilk çocuğumda önce klomen ve sonra serephone kullandım çatlatma iğnesi hiç vurulmadım serephone işe yaradı ve gebe kaldım.kızım oldu çok şukur.tekrar aynı doktoruma gittim bi daha istiyorum çocuk bu defa letu verdi ve bu daha etkili dedi bilemiyorumCnm ben letu yu 6 ay kullandım bi işe yaramadı bende ama klomen daha etkili oldu bende
Benim doktorumda öyle demişti artık bunu oneriyorlar seminerler de demişti klomenden daha etkili dedi ama bende olmadı klomen etki yaptiBen ilk çocuğumda önce klomen ve sonra serephone kullandım çatlatma iğnesi hiç vurulmadım serephone işe yaradı ve gebe kaldım.kızım oldu çok şukur.tekrar aynı doktoruma gittim bi daha istiyorum çocuk bu defa letu verdi ve bu daha etkili dedi bilemiyorum
Canım herhangi bi yan etkisi oldu mu bende 5 aydır olmuyorum polikistik over sendromu var dedi doktorO ilacı bilmiyorum ama Tarlusal içtikten 5 gün sonra adet olmuştum ben ve 10 güne kadar normal olmaman
Canım herhangi bi yan etkisi oldu mu bende 5 aydır olmuyorum polikistik over sendromu var dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?