letu.........

elnuray

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
132
13
13
Ben 3 yıllık evliyim ve bekarlıktan beri polikistikover hastayım şuan 2 yaşında bir kızım var ve tekrar anne olmak istiyorum 7 aya yakındır korunmuyoruz ve çocuk olmuyor.adetim duzensiz 4 ayda bir adet olurum ilk çocuğumda tedaviyle oldu klomen ve serephone kullandım adetlerimi soğan suyuyla düzene soktum.ama şuan soğanda işe yaramıyor.doktora gittim tarlusal verdi adet olabilmem için bitti ama uç gündür hala adet olamadım.ve uç aydırda adet olmamışım.letu diye bir ilaç verdi adetim uçuncu günü iç dedi bu hapı kullanıp sonuç alan varmı şimdiden teşekkürler

Bende kilo sorunu yoktu bu hastalıkta genelde insülin direnci olur bende yoktu zayıftım evlendiğimde doğumdan sonra emzirirken kilo aldım şuan 168 boyum 74 kiloyum

Eskiden 58 en fazla 65 idim doğum kilom kaldı buda etki edermi şuan kilom fazlamı

Ilaç adı söylemek yasak ...
Benimde annem t..... kullandı ve 42 yaşında hala adet oluyor sizde neden ise yaramadı acaba başka doktora gidin

Galiba konumu yanlış ifade etmişim t... İlacı işe yaramadı demiyorum kaç güne kadar olurum adet burda sormak istedim sadece letu denen ilacı kullanıp hamile kalabilen varmı??

Letu bir meme kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaç ama doğum doktorları bunu yumurtaları uyarıp çatlaması içinde veriyo galiba

Tarlusal bittikten 10 gun icinde regl olunuyor.Biraz sabredin .Ben olmamistim bile daha dogrusu lekelenme seklinde damla damla olmustu tarlusal sonrasi.Bende 3 aydir adet olmuyordum.

Cnm ben letu yu 6 ay kullandım bi işe yaramadı bende ama klomen daha etkili oldu bende

O ilacı bilmiyorum ama Tarlusal içtikten 5 gün sonra adet olmuştum ben ve 10 güne kadar normal olmaman

Ben kullandım 5 gün sonra catlatma iğnesi yapıldı ve hamile kaldım bir ay sonra

Cnm ben letu yu 6 ay kullandım bi işe yaramadı bende ama klomen daha etkili oldu bende
Ben ilk çocuğumda önce klomen ve sonra serephone kullandım çatlatma iğnesi hiç vurulmadım serephone işe yaradı ve gebe kaldım.kızım oldu çok şukur.tekrar aynı doktoruma gittim bi daha istiyorum çocuk bu defa letu verdi ve bu daha etkili dedi bilemiyorum

Benim doktor iğne vurmuyo sadece yumurtayı haplarla çatlatıyor hap 6 ay verir.tedaviye cevap verilmesse iğneye geçer

Bende kullanıcam inşlh ama bizim doktor iğnr vurmuyor adetim 3.cu günü kullan 5 gün devam et günde iki defa adetim 12.ci günü gel dedi.bakıcak yumurta buyumuşmu sonra ilişki oneriyor

Benim doktorumda öyle demişti artık bunu oneriyorlar seminerler de demişti klomenden daha etkili dedi ama bende olmadı klomen etki yapti

Canım herhangi bi yan etkisi oldu mu bende 5 aydır olmuyorum polikistik over sendromu var dedi doktor

Merhabalar, size bir konuda ACİLEN danışmam gerek. En son 31 Temmuz günü reglimin son günüydü, reglim bittikten 4 gün sonra yani 4 Ağustos'da maalesef erkek arkadaşım ile bir münasebetimiz oldu. Üstümüz giyinikti. Onda iç çamaşırı + şort, bende iç çamaşırı + şalvar vardı. Beş dakika bile sürmedi yaptığımız hatanın farkına varıp ayrıldık fakat ikimiz de çok ıslanmıştık. Onun önü ıslaktı, benim kendi önüm ıslaktı. Hemen üstümü değiştirdim ve bir daha böyle bir durum yaşamadık. Sonra 4 Eylül günü -o ilişkiden bir ay geçmişti + reglim de 1 hafta gecikmiş oluyordu- eczaneden idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım. Daha önce reglim hiç böyle gecikmemişti. Tarlusal'da 5. Güne gireceğim yarın. Sizce hamile miyim? Hamile olsaydım çıkmaz mıydı? Kafam çok karışık, ikimiz de yaptığımız şeyden çok pişmanız. Bir daha böyle bir şey asla yapmadık. Yapmak da istemiyoruz. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Doktora gitmeye çok korkuyorum, hamilesin diyecek diye ödüm patlıyor. Chat'te birkaç gündür takılıyorum bir sürü insan bebeği olması için çok uğraşıyor Allah İSTEYEN herkese versin. Amin. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…