- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi yenisayfa26
Merhabalar, letu kullanan var mı? Kullananlar her iki taraftada yumurtanız büyüdü mü? Toplamda kaç tane büyüdü ya da hamilelik oluştu mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende üç gün oldu kullanmaya başlayalı. İki günüm daha var ve bu ilk letuyu denemem olacak. Ondan önceki ayda klomen denedim ama kimyasal oldu. Sizin yumurtalar tek tarafta mı büyümüştü acabaBen letu kullandım doktor 2 adet yumurtamın 16mm büyüdüğünü söyledi 11 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum progestan verdi her ihtimale karşı rahim duvarı incelmesin diye bir de ecopirin verdi kan sılandırıcı şu an bekliyorum ama arada belim ve kasığım ağrıyor normal mi bilemedim
İki aydır kullanıyorum iki taraflı da büyüdü yumurtlarım. İlk ay 21 sol 19 sağ da büyüdü. İkinci ayda 18 18 sağlı sollu büyüdü. İlk ayda oluşmadı gebelik ikinci ayımda da sonuç bekliyorum canım. Sende pcos mu var?Merhabalar, letu kullanan var mı? Kullananlar her iki taraftada yumurtanız büyüdü mü? Toplamda kaç tane büyüdü ya da hamilelik oluştu mu acaba
Hayır canım pcos yok bende. Dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Ondan sonra klomen kullandım kullandığım ay gebelik oldu ama maalesef kimyasal oldu. Bu ayda letuya başladım çarşamba günü yumurtalarımın durumuna bakılacak. Tabii benim solumun büyümesi lazım yine. Malum sağda tüp yokİki aydır kullanıyorum iki taraflı da büyüdü yumurtlarım. İlk ay 21 sol 19 sağ da büyüdü. İkinci ayda 18 18 sağlı sollu büyüdü. İlk ayda oluşmadı gebelik ikinci ayımda da sonuç bekliyorum canım. Sende pcos mu var?
Aynı şey benimde başıma geldi. Klomen kullandım ama piki göremeyince bu ayda olmadı dedim. Adetim 5 gün gecikince kan verdim hamileydim ama maalesef kimyasal olduMerhaba bende bu ay adetin 5-9 günleri arası beş gün günde 5mg Letrozol kullandım. 10. gün gittiğimde 18mm yumurtam vardı. Çatlatma iğnesi kullanmadım. Ovülasyon testi ile takip etmek istedim ama maalesef çatlamadı. Pik göremedim. Bilmiyorum işallah kist olmamıştır. Ya da olduysa adetle atılır. Adet olmayı bekliyorum. İşallah sizin ki tutar![]()
Hiç stres yapma inşallah solunda mucizeni getirecek bir yumurtan oluşur.Hayır canım pcos yok bende. Dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Ondan sonra klomen kullandım kullandığım ay gebelik oldu ama maalesef kimyasal oldu. Bu ayda letuya başladım çarşamba günü yumurtalarımın durumuna bakılacak. Tabii benim solumun büyümesi lazım yine. Malum sağda tüp yok![]()
İnşallah canım, ikimizde güzel haberi alırız bu ay inşallahHiç stres yapma inşallah solunda mucizeni getirecek bir yumurtan oluşur.
Yani sonradan yumurtlama ihtimalim de var sanırm az da olsa ama bu ay adet olayım kist olmasın da başka bir beklentim yokAynı şey benimde başıma geldi. Klomen kullandım ama piki göremeyince bu ayda olmadı dedim. Adetim 5 gün gecikince kan verdim hamileydim ama maalesef kimyasal oldu
İnan her şey olabilir, bekleyip göreceğiz artıkYani sonradan yumurtlama ihtimalim de var sanırm az da olsa ama bu ay adet olayım kist olmasın da başka bir beklentim yok![]()
Evet sağ taraftaydı ama regl oldum doktorum thancss kullan dedi onu kullanıyorum tekrar letu verdi kontrollü devam edicek bakalım bu ay kaöç mm büyüyecek yumurtalarBende üç gün oldu kullanmaya başlayalı. İki günüm daha var ve bu ilk letuyu denemem olacak. Ondan önceki ayda klomen denedim ama kimyasal oldu. Sizin yumurtalar tek tarafta mı büyümüştü acaba
Hayırlı haberlerini bekliylorummEvet sağ taraftaydı ama regl oldum doktorum thancss kullan dedi onu kullanıyorum tekrar letu verdi kontrollü devam edicek bakalım bu ay kaöç mm büyüyecek yumurtalar