• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Letu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

marlasingerrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
72
11
3
42
Adetimin 3.gunu letuya baslayacagim dun kahverengi leke geldi bugun de kırmızı adet kanamam oldu.dun gelen lekeyi adetin ilk gunu mu saymam gerekir acaba .bu arada letuyla hamile kalan var mı ve yan etkisi var mi ilacin bilen var mı

Adetimin 3.gunu letuya baslayacagim dun kahverengi leke geldi bugun de kırmızı adet kanamam oldu.dun gelen lekeyi adetin ilk gunu mu saymam gerekir acaba .bu arada letuyla hamile kalan var mı ve yan etkisi var mi ilacin bilen var mı
Yan etkisi yok hamile kalanda var canım bende 3.tedavimde yine kulandım

Bende bugün başladım daha önce klomen kullandım 2 ay letu kullanan çok yok sanırım nasılsınız varmı bir gelişme

Bende bugün başladım daha önce klomen kullandım 2 ay letu kullanan çok yok sanırım nasılsınız varmı bir gelişme
Canım bekliyorum şu an yumuetlama dönemine girdim.2.ayım .ilk ay doktorun verdiği ilişki günlerinden önce yumurtlamışım sanırım.çünkü 24.gün adet oldum.11.gün yumurtlamışım sanırım erken gelişti.bilmiyorum olursa yazarım mutlaka.

Back
X