• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Letu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
331
101
18
27
Ilk denememde klomem kulandim basariszlikla sonuclandi bu ay letu alcam bide catlatma kulanan varsa bilgi alablirmiyim ne kadar ise yarar bi ilac?

Ilk denememde klomem kulandim basariszlikla sonuclandi bu ay letu alcam bide catlatma kulanan varsa bilgi alablirmiyim ne kadar ise yarar bi ilac?

benim bu ay 2.defa klomen ve ovitrelle başlayışım..bildiğim kadar en az 3 ay tedavi bırakılmaması gerekiyor.

Ben de bu ay letu kullandim. Gecen aylarda iki defa klomen bir defa femara kullanmistim. Simdi doktora geldim catlatma ignesi icin gun vericek. Hayirlisi insallah🤲🏻

Kızlar letudan fayda gören varmı hamile kalan yumurtası gelişen 😔
Canim ben bu ay kullandim 4 tane yumurtam gelisti catlamaya hazir. Dun ignemi oldum. Dunu ve bugunu degerlendirdik. Bir hafta boyunca da gun asiri degerlendirecegiz. İnsallah guzel haber veririm.

Ya kuzum inşallah kaç gün kullandın kaçıncı gün büyüdü yumurtalar çok duamdasn inşAllah olsn kuxum benimde yarın son hap cuma kontrole çağırdı çok merk ediyorm kaç tane ne kadr yumurtam oluck çok erken geldi bana normalde adetlerm zaten düzenli benim ama bakalm😔

Ya kuzum inşallah kaç gün kullandın kaçıncı gün büyüdü yumurtalar çok duamdasn inşAllah olsn kuxum benimde yarın son hap cuma kontrole çağırdı çok merk ediyorm kaç tane ne kadr yumurtam oluck çok erken geldi bana normalde adetlerm zaten düzenli benim ama bakalm😔
Ben adetin ikinci gunu basladim sabah aksam 5 gun toplam 10 tablet aldim. İlacin 10.gunu doktora gittim yumurtalara bakti 4 tane gordu. 12.gunu de igne oldum. 17. Gunu tekrar muayene gidicem canim

Ben adetin ikinci gunu basladim sabah aksam 5 gun toplam 10 tablet aldim. İlacin 10.gunu doktora gittim yumurtalara bakti 4 tane gordu. 12.gunu de igne oldum. 17. Gunu tekrar muayene gidicem canim
[/QUOTE
Merhabalar herkese. Benimde ilacı kullanalı üçüncü günüm bugün doktorum beş gün kullan bir gün bekle diğer gün gel dedi.Letu yu pek kullananı da duymadım gelişmelerden bana da haber ederseniz çok memnun kalırım . Rabbim kucağımızı doldurmayı nasip etsin 🙏

Kızlar süper ya gerçekten çok ilginç internett eçok bilgi yok doktoruma kızmştm ama 4 5 yumurta diyosunuz gerçekten seviniyorm nenkadr yumurta o kadr şans Allahın izniyle tabi mm leri de önemli 3 günüm kaldı kontrole hapım bitti çok metk ediyorm🤲🤲

Kızlar süper ya gerçekten çok ilginç internett eçok bilgi yok doktoruma kızmştm ama 4 5 yumurta diyosunuz gerçekten seviniyorm nenkadr yumurta o kadr şans Allahın izniyle tabi mm leri de önemli 3 günüm kaldı kontrole hapım bitti çok metk ediyorm🤲🤲
Canim hayirlisi olur insallah senin icin de ama bu biraz bunye meselesi. Benim hormonlarim da hic sikinti yok. İlac kullanmadigim zamanlarda da genelde 2 tane saglikli yumurtam oluyor. İlac kullaninca da iki katina cikiyor. İnsallah sende de boyle olur.

İnşAllah kuzum ben daha önce hiç yaptırmadm baktrnadn yumurtlaara hiç bilmyrm ilk gebelk kendilğndrn oldu şimdi cuma günü kontrolüm var ya anlaşılır dimi

Ben de 13.gun igne oldum olgunlasmis 4 tane var ama baska da var buyuyen dedi. İnsallah darisi bana da olur
Amin inşallah. Nasıl kullanmıştın canım ya ? Bugün dördüncü günüm heyecanlanıyorum bir Cuma olsaydı.

Son düzenleme:
Amin inşallah. Nasıl kullanmıştın canım ya ? Bugün dördüncü günüm heyecanlanıyorum bir Cuma olsaydı.
Adetin ikinci gunu basladim gunde 2 kez 5 gun boyunca kullandim canim benim de persembe randevum. Catlamislar mi diye bakicak. Hayirlisi insallaahh

Adetin ikinci gunu basladim gunde 2 kez 5 gun boyunca kullandim canim benim de persembe randevum. Catlamislar mi diye bakicak. Hayirlisi insallaahh
[/QUOTE
Ya lütfen bana Yaşar mısın sonucu çok merak ediyorum. İnşallah ikiz bebeklerimiz olur. 🤲🙏

Back