Z zelaltr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2024 5 0 21 Salı 00:17 Konu Sahibi zelaltr #1 Letu kulanirken ilişkiye girilir mi
B bluesea00 Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2022 45 4 Salı 00:22 Konu Sahibi zelaltr #2 Letu zaten yumurtlamak için değil mi gebelik isteyenler kullanıyor ben pko olduğumdan dr tavsiyesiyle kullanıyorum ve gebe kalmak istiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Letu zaten yumurtlamak için değil mi gebelik isteyenler kullanıyor ben pko olduğumdan dr tavsiyesiyle kullanıyorum ve gebe kalmak istiyorum
B bluesea00 Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2022 45 4 Salı 00:27 Konu Sahibi zelaltr #3 Ama şöyle letuyu adetin 2.günü kullanmaya başlıyorm ben Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Z zelaltr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2024 5 0 21 Salı 00:38 Konu Sahibi zelaltr #4 bluesea00 .!.: Ama şöyle letuyu adetin 2.günü kullanmaya başlıyorm ben Genişletmek için tıkla... Bende üçüncü günü başladım bana gelemden önceki gün ilişkiye gir dediler ama ondan önceki günler için bişi demediler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bluesea00 .!.: Ama şöyle letuyu adetin 2.günü kullanmaya başlıyorm ben Genişletmek için tıkla... Bende üçüncü günü başladım bana gelemden önceki gün ilişkiye gir dediler ama ondan önceki günler için bişi demediler
Z zelaltr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2024 5 0 21 Salı 00:39 Konu Sahibi zelaltr #5 bluesea00 .!.: Letu zaten yumurtlamak için değil mi gebelik isteyenler kullanıyor ben pko olduğumdan dr tavsiyesiyle kullanıyorum ve gebe kalmak istiyorum Genişletmek için tıkla... İlaç kulanirken belki bı zararı olur diye sormak istedim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bluesea00 .!.: Letu zaten yumurtlamak için değil mi gebelik isteyenler kullanıyor ben pko olduğumdan dr tavsiyesiyle kullanıyorum ve gebe kalmak istiyorum Genişletmek için tıkla... İlaç kulanirken belki bı zararı olur diye sormak istedim
B bilgisayarcambazi Guru Kayıtlı Üye 24 Eylül 2011 311 376 Salı 01:05 Konu Sahibi zelaltr #6 zararı olacak olsa doktorunuz söylerdi zaten, içinizi ferah tutun. zaten iki üç gün de bir kontole gideceksiniz bu ilacı kullanırken o zaman sorabilirsiniz içinizi rahatlatmak için Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zararı olacak olsa doktorunuz söylerdi zaten, içinizi ferah tutun. zaten iki üç gün de bir kontole gideceksiniz bu ilacı kullanırken o zaman sorabilirsiniz içinizi rahatlatmak için
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 482 314 34 Salı 10:35 Konu Sahibi zelaltr #7 Adetken ilişkiye girilmez bunu sormaya çalıştıysanız. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Z zelaltr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2024 5 0 21 Salı 10:46 Konu Sahibi zelaltr #8 Taranta babu .!.: Adetken ilişkiye girilmez bunu sormaya çalıştıysanız. Genişletmek için tıkla... Hayır onu ztn biliyorum adetim biti ama ilaçların devam ediyo o yüzden sordum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Taranta babu .!.: Adetken ilişkiye girilmez bunu sormaya çalıştıysanız. Genişletmek için tıkla... Hayır onu ztn biliyorum adetim biti ama ilaçların devam ediyo o yüzden sordum