Gebeliğe Hazırlık Letü ile hamile kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Merhaba arkadaslar. Uzun aradan sonra tekrar tedaviye başladım bugün itibariyle. 4 ay klomen ve ovitrelle kullanmiştim sonra 4 ay ara verdim gitmedim doktora. Doktorumu degistirdim bu ay letü diye bir hapa başlatti. Klomenden daha mı etkili bilmiyorum. Gerçi benim klomenle de yumurtalarım gelişiyordu. Birde ilaci kac gün kullanicagimi anlamadim. Letü kullanıp olumlu sonuç alan var mı ? Bi kac arastirmama göre pek olumlu şeyler okumadim

Evet..adetin 3. Gunu basladim 15.gunundede catlatma ignesi vuruldum..Allahin izniyle gunleri degerlendirip hamile kalabildim..ilk defa kullandim bu ilaci..daha once klomen de kullanmistim ama olmamisti

Ayni durumdayiz ve ilk defa letüyle hamile kalan duyuyorum bana ümit oldunuz diyebilirim. Bende klomen kullandim 4 kez olmadi bu ay letü ve catlatma ignesi oldu umidim yoktu hic 1 tne yumurtam var ayrica. Bakalim hayirlisi olmazsa zaten obur ay asilama yapicaz

Merhaba canim ne zaman vuruldun iğneni bende letu kullandim 7 tane de yumurta gelistirici igne kullandim carsamba gunu de catlatma ignesini vurdurdum

Benim ilk cocugum asilamayla oldu..asilamadan once bir kere klomen kullanmistim olmadi..daha sonra ilk asilamamda nasip oldu

nisan ayında kullandım ve şu an hamileyim, çatlatma iğnesine de gerek kalmadı çok şükür. letu için olumlu yorum bende görememiştim biraz ümitsizdim ama oldu çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…