Letu ile 5 yumrutam büyüdü tutma şansı

olacakolacak2612

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
49
5
21
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim ve gebelik olmuyordu eşimde sıkıntı yok bende sadece biraz amh düşük fakat çoğu doktor gebe kalabilirsin dedi Suan da letu ile 5 adet yurmutam gelişmiş 16 17 ml civarlarında 3 gün daha kullan çatlama igneni vur değerlendir dedi sizce nasıl yumurta sayım tutar mı fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim ❤️

Sağda ki yumurtlarım 16 ve 17 solda 3 adet onlara yetişiyor dedi vur iğneni dedi sizce şans var mı iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Letu ile hamileyim 🙂 2. Kullanışımda oldu benim ilkinde 2 yumurta göründü biri çok küçük diğeri de bi tık geriden geliyordu. Beslenmeme dikkat ettim takviyelerimi düzenli kullanıyodum. 2.ayda 3 yumurta var dedi. Biri güzel gelişiyodu diğeri bi tık geriden geliyodu öbürü çok küçüktü. Sağ taraftaydılar. İnşallah sizin de olurr. Söylenen tüm günleri değerlendirdik. Bu da çok önemli.

Letu ile hamileyim 🙂 2. Kullanışımda oldu benim ilkinde 2 yumurta göründü biri çok küçük diğeri de bi tık geriden geliyordu. Beslenmeme dikkat ettim takviyelerimi düzenli kullanıyodum. 2.ayda 3 yumurta var dedi. Biri güzel gelişiyodu diğeri bi tık geriden geliyodu öbürü çok küçüktü. Sağ taraftaydılar. İnşallah sizin de olurr. Söylenen tüm günleri değerlendirdik. Bu da çok önemli.
Ne güzel yavrunu sağlıkla büyütmen dileğiyle bana da çok dua et olur mu ❤️

Bir de birsey sormak istiyorum çatlatma ignesi kullandın mı kullandıysan kim vurdu

X