- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Anladım geçmiş olsun inşallah tutar hayırlısıylabizim sperm de sıkıntı o yüzden bir dolu bir boş oldu. Bugün dolu günümüz ama eşim rahatsız ateşi falan çıkıyor dinleniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım geçmiş olsun inşallah tutar hayırlısıylabizim sperm de sıkıntı o yüzden bir dolu bir boş oldu. Bugün dolu günümüz ama eşim rahatsız ateşi falan çıkıyor dinleniyor
inşallah sonuna kadar tavsiye ediyorum, darısı size Allahın izniyleBende kullanayım o zaman zararı olmaz bana yararı olur en azından tüp bebek öncesi yumurtalarıma faydası olur
İnşallahAnladım geçmiş olsun inşallah tutar hayırlısıyla
Amin inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsıninşallah sonuna kadar tavsiye ediyorum, darısı size Allahın izniyle
Kaşık olani mi kullandınız kavanoz mu fark ediyor mu ? Instagramda görmüştüm ordan mi almistinizAynen öyle katılıyorum sonuna kadar. ben clife tüp bebek tedavimde kullanmıştım kist ve yumurta kalitesi için , çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti mucizemi kucağıma aldım. Herkese sonuna kadar tavsiye ediyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
kaşık ve kavanoz olanı kullanmıştım. ikisinide denemiştim, farketmiyor ikiside aynıymış. Bana kullanan arkadaşlarım olmuştu hamile kalmıştı birisi clife ile . Onlar tavsiye etmişlerdi.Kaşık olani mi kullandınız kavanoz mu fark ediyor mu ? Instagramda görmüştüm ordan mi almistiniz
Benim de arkadaşım kullanmıştı hamile kalmıştı ben denemedim buna benzer bir karışım denedim hormon değerlerime iyi gelmiştikaşık ve kavanoz olanı kullanmıştım. ikisinide denemiştim, farketmiyor ikiside aynıymış. Bana kullanan arkadaşlarım olmuştu hamile kalmıştı birisi clife ile . Onlar tavsiye etmişlerdi.
Yarın test günü heyecan var mıİnsallah ya cok umutlanmak istemiyorum cok hüsrana uğradım çünkü. 12 li erken gebelik testi aldım Perşembe günü ilk yapayim diyorum belki iğne etkisi geçer. Hatirlatin sonucu yazayim
Yani yapıyorum sürekli silik çıkıyor iğne etkisi sanırımYarın test günü heyecan var mı
Bugün kaçıncı günYani yapıyorum sürekli silik çıkıyor iğne etkisi sanırım
10. Gündeyim canim bugün yapmadim bir tekBugün kaçıncı gün
Bugün kaçıncı gün
Yarın sabah daha net belli olur sonuç10. Gündeyim canim bugün yapmadim bir tek
inşallah sizede faydası olur ben çevremde herkese tavsiye ediyorumBenim de arkadaşım kullanmıştı hamile kalmıştı ben denemedim buna benzer bir karışım denedim hormon değerlerime iyi gelmişti
İnşallahinşallah sizede faydası olur ben çevremde herkese tavsiye ediyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleriniYani yapıyorum sürekli silik çıkıyor iğne etkisi sanırım
Dün silikti bugün yapmadim yarin sabah yapacağım inşallahSabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
İğnenin etkisi 10 günde geçiyor zaten bunlar onun etkisuBen önceki letu kullandığımda 9.gunde kanda negatif görmüştüm idrarda 9.gun silik olması bence var olduğunu gösterir inşallah öyledir bana da umut olursunuz