- 26 Aralık 2019
- 92
- 50
- 3
- 33
Senden de razı olsunTamam canım daha iyi içimi çok rahatlattiniz Allah razı olsun
Canim onercegim bisey yok doktor catlama ignesi verdi 3 gun sonra progesteron kullandim gunde 2 defa bide gun verdi ilişki icinŞimdi banada mi iğne vurucak peki iğne vurduktan sonra birşey diyor mu çünkü benim eşim asker gidicek 15 günü kaldı yetişir mi Pazar günü ilaç bitiyor
İnşallah bede kalırım peki önereceğiniz birşey varmı başka ilaç kullanıyor musunuz
İgneden ne kadar sonra ilişki önerdi sana doktor canimCanim onercegim bisey yok doktor catlama ignesi verdi 3 gun sonra progesteron kullandim gunde 2 defa bide gun verdi ilişki icin
Meryem suresi okudum cokca dua ettim allah hepinize nasip etsin insallah
Catlama ignesi veridi 36 saat sonra iliski dedi gun asiri bideİgneden ne kadar sonra ilişki önerdi sana doktor canim
Bazıları 24 saat sonra diyor ya ondan sordum canım sağol. Rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahCatlama ignesi veridi 36 saat sonra iliski dedi gun asiri bide
Amin saol canimBazıları 24 saat sonra diyor ya ondan sordum canım sağol. Rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah❤
Çatlatma iğnesi ni doktor mu yapıyor yoksa kendimiz mi alıp yapıyoruz beni çarşamba günü çağırdı pazar günü ilacım bitiyorAmin saol canim
Ama 36 saat sonra dedi ozaman catliyor diyolar
Doktor sana veriyo duruma goreÇatlatma iğnesi ni doktor mu yapıyor yoksa kendimiz mi alıp yapıyoruz beni çarşamba günü çağırdı pazar günü ilacım bitiyor
doktor iğneyi yazıyor siz yapıyorsunuz çünkü vurmak için bir saat söylüyor size kol ya da göbekten vuruyosunuz.Çatlatma iğnesi ni doktor mu yapıyor yoksa kendimiz mi alıp yapıyoruz beni çarşamba günü çağırdı pazar günü ilacım bitiyor
Pazar günü bitti ilaç çarşamba gel dedi gittim olmamıştı buyumemiş dedi cuma yine gel dedi sizxe büyür mü salı günü eşim gidecek yetişir miKızlar bende bugün doktora gittim cuma günü yine gel dedi buyumemiş dedi yumurtan sizce cuma günü olur.mu
muhtemelen yumurta boyutuna bakıp iğne vur diyecektir.benim ilk bebeğim de letu ve çatlatma iğnesiyle olmuştu ama 8. haftada kalbi durdu. yani gebelik ihtimalini arttırıyor tabiki.
Merhaba! Letuylamı hamile kaldınız kaç ay kullandınız bende ilk ay olmadı ikinci ay kullanıyorum
Mrb canim ben adetin 4gunu gunde iki doz kullandim
2 yumurtam olustu catlma ignesi vuruldum hamile kaldim bu ilacla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?