• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Letu ilaci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi banada mi iğne vurucak peki iğne vurduktan sonra birşey diyor mu çünkü benim eşim asker gidicek 15 günü kaldı yetişir mi Pazar günü ilaç bitiyor

İnşallah bede kalırım peki önereceğiniz birşey varmı başka ilaç kullanıyor musunuz
Canim onercegim bisey yok doktor catlama ignesi verdi 3 gun sonra progesteron kullandim gunde 2 defa bide gun verdi ilişki icin
Meryem suresi okudum cokca dua ettim allah hepinize nasip etsin insallah🙏🏻

Bu ay bende letu kullanıyorum kızlar ama bende pko yok. Doktor sabah 2 akşam 2 doz verdi bana fazla gelmez değil mi ilk denemem letu ile

Çatlatma iğnesi ni doktor mu yapıyor yoksa kendimiz mi alıp yapıyoruz beni çarşamba günü çağırdı pazar günü ilacım bitiyor
Doktor sana veriyo duruma gore
Ama igneyi doktor yada saglik ocaginda yaptirabilirsin kendinde yapabilirsin ama ben saglik ocaginda vurdurdum

Kızlar bugün kontrole gittim 1 yumurta oluşmuş 22mm dedi ığne falan da vermedi doğal denicez sizce catlar mi

Kızlar bende bugün doktora gittim cuma günü yine gel dedi buyumemiş dedi yumurtan sizce cuma günü olur.mu

Kızlar bende bugün doktora gittim cuma günü yine gel dedi buyumemiş dedi yumurtan sizce cuma günü olur.mu
Pazar günü bitti ilaç çarşamba gel dedi gittim olmamıştı buyumemiş dedi cuma yine gel dedi sizxe büyür mü salı günü eşim gidecek yetişir mi

Back