Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11.gün gidebilirsiniz doktor varsa illa 12.gün değil. Ben 12. gün gittim yumurtam baya büyümüştü keşke 11. gün gitseydim. Letu kullandım ben de. Ovulasyon testinden de takip edebilirsiniz. Miratech kullandım ben yumurtayı gösterdi çizgi koyuydu bayaMerhabalar bende letuya başladım 3 gün basla 5 gün kullan dedi 12 ncı gün kontrele gidicektim şehir dışında olucakmis çatlatma iğnesi vurulmak zorunda mi şuan da napicam bilmiyorum bilginiz varmı
aynı sizin gibi kullandım 3.gün başladım 5gün kullandım günde bir tane 12. gün yumurta 21 mm olmuş dedi. İğne yaptık bekliyorum.Kizlar doktor bana LETU hap yazdı adetin üçüncü günü başla beş gün kullan sonra gel dedi bu hapı kullanlar var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz
Ben adeti bekliyorum sabah akşam icicem adet olursam inslhaynı sizin gibi kullandım 3.gün başladım 5gün kullandım günde bir tane 12. gün yumurta 21 mm olmuş dedi. İğne yaptık bekliyorum.
bol su ve yürüyüş yapın ilacı kullanırken büyümede etkisi oluyorBen adeti bekliyorum sabah akşam icicem adet olursam inslh
Tamam kullanmaya başlıynca yaparım teşekkür ederimbol su ve yürüyüş yapın ilacı kullanırken büyümede etkisi oluyor
bir de prolaktin yüksek değilse sabah aç karna arı sütü bal polen karışımı yeyin ben günde iki letu veya klomen kullanıp bunları yaparken iki üç yumurtam büyüyordu. bu ay günde bir letu kullandım bir tane büyüdü.Polikistik over var ben de de. Güzel haberler alın inşallahTamam kullanmaya başlıynca yaparım teşekkür ederim
Siz bu hapı ne kadar süredir kullanıyorsunuz sonuç alabildiniz mibir de prolaktin yüksek değilse sabah aç karna arı sütü bal polen karışımı yeyin ben günde iki letu veya klomen kullanıp bunları yaparken iki üç yumurtam büyüyordu. bu ay günde bir letu kullandım bir tane büyüdü.Polikistik over var ben de de. Güzel haberler alın inşallah
Bana da verdi canım bugün gittim doktora aslında femara yazdı ama eczane letu vermiş eve gelince gördüm bana 7 gün kullan sabah akşam dedi 11 gün sonra da gel dedi ilk ilaç tedavim olacak benimdeKizlar doktor bana LETU hap yazdı adetin üçüncü günü başla beş gün kullan sonra gel dedi bu hapı kullanlar var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz
Benimde öyle olcak bide bana LETU dışında inofolik yazdı ne zaman cagirlarsa o zman gidecem hap besgun kullancamBana da verdi canım bugün gittim doktora aslında femara yazdı ama eczane letu vermiş eve gelince gördüm bana 7 gün kullan sabah akşam dedi 11 gün sonra da gel dedi ilk ilaç tedavim olacak benimde
Ben daha kullanmadım adetibbekliyormMerhabalar bende letuya başladım 3 gün basla 5 gün kullan dedi 12 ncı gün kontrele gidicektim şehir dışında olucakmis çatlatma iğnesi vurulmak zorunda mi şuan da napicam bilmiyorum bilginiz varmı
Banada vitamin tarzı bilet yazdı hatta evd çok var dedim olsun bunu al kullan dedi foto ekliyorumBenimde öyle olcak bide bana LETU dışında inofolik yazdı ne zaman cagirlarsa o zman gidecem hap besgun kullancam
Bakalm artık neler olacak bende iki gün önce kahveringi leke geldi atedime daha 18 gün var kan verdim ama sonuç 0.7 çıktı adetibbekliyorm neler olacak hiç bilmiyorumBanada vitamin tarzı bilet yazdı hatta evd çok var dedim olsun bunu al kullan dedi foto ekliyorum
İlaç kullandın bitti mi kullanıyomusunBakalm artık neler olacak bende iki gün önce kahveringi leke geldi atedime daha 18 gün var kan verdim ama sonuç 0.7 çıktı adetibbekliyorm neler olacak hiç bilmiyorum
Yok daha baslayamadim adet olmama daha 18gun var iki gün oluyo akşam kahveringi bir leke geldi sadeceİlaç kullandın bitti mi kullanıyomusun
Ben iki defa klomenle hamile kaldım birinde kürtaj oldum birinde kucağıma aldım çok şükür. Şimdi 2. istiyorum. Letu,femara kullandım 3-4 defa hepsinde büyüdü bir ya da iki yumurta ama gebelik olmadı.Siz bu hapı ne kadar süredir kullanıyorsunuz sonuç alabildiniz mi
Ben ilk defa kullanacağım baklm hayrilsi olsun hakkımızdaBen iki defa klomenle hamile kaldım birinde kürtaj oldum birinde kucağıma aldım çok şükür. Şimdi 2. istiyorum. Letu,femara kullandım 3-4 defa hepsinde büyüdü bir ya da iki yumurta ama gebelik olmadı.