• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LETRASAN kullanıp hamile kalanlar..

dgndml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
81
60
38
29
Arkadaşlar bende polistik over var. Adetim düzensiz olduğu için sık yumurtalayamıyormuşum. Doktorum KLOMEN verdi. 4. ayım bu. Yanına da LETRASAN verdi 2 ay kullan hamile kalamazsan rahim filmi çekcez dedi. LETRASAN (meme kanseri ilacı) kullanıp hamile kalan var mı? Birde rahim filmi nasıl bişeydir ağrılı sızılı mı korkuyorum :) Beni bilgilendirir misiniz?

Kuzum merhaba benim 2 kaybım var pkoluym ilki kendilğnden ikinci klomenle oldu şmdi doktorum letrasan verdi banada bugün başkadım bakalm bende hiç duymadm ya 😔

Rahim filminide anestezi ile çekilmştm kuzum hiç ağrı falan olmadı 5 dk sürmş emen eve gittm🥰

Merhaba 6 yıllık evliyim 5 yaşında kızım var iki düşük yaşadım art arda 4 aydır yeniden hamile kalmak istiyorum olmadı sonunda doktora gittim kasımın 5 inde klomen kullanmaya başladım 12 sinde kontrole gittim yumurta gelişmediği için letrasan ve inofolic verdi bu ilaçları kullanım esnasında hamile kalırsam bebeğe zararı olmaz mı ilaçlar bitene kadar korunmalımıyım

Back