- 25 Temmuz 2018
- 45
- 13
- 31
- Konu Sahibi mutluanne25
leslie ile 45 dakikalık yürüyüş yapmaya başladım hergün düzenli olarak. inanmayacaksınız on günde üç kilo gitti ben şok. sizinle de paylaşmak istedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dört kilo daha fazlam varsüper daha kaç kilo vermen lazım
tatlım ben 75 kilo ile hamile kaldım 106 kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra 93 e düştüm hemen ödem falan gitti daha sonra spor salonuna düzenli olarak gittim ve tekrar eski kiloma döndüm. fakat ingiltereye geldikten sonra sporu bıraktım ve tekrar kilo almaya başladım hareket sıfır haram et korkusu ile hergün makarna pizza bi baktım 83 kilo olmuşum sonra internetten araştırdım leslie buldum üç kilo gitti 4_5 kilo daha vermek istiyorum. bahane üretince kilo alıyor insan gerçekten. spor salonu yok burda dedim çıkamıyorum dedim bi sürü bahane buldum yine ipin ucunu kaçırdım. dikkat etmezsem çok çabuk kilo alacak yapım varselam ben de ilk doğum kilolarımı leslie ile vermiştim . devamlılık gerekiyor her gün 3 mil yaparak bütün kilolarıma veda etmiştim . şimdi ikinci doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum ama leslie yapmaya fırsatım olmuyor yada kendi kendime bahane üretiyorum
tatlım ben 75 kilo ile hamile kaldım 106 kilo ile doğum yaptım doğumdan sonra 93 e düştüm hemen ödem falan gitti daha sonra spor salonuna düzenli olarak gittim ve tekrar eski kiloma döndüm. fakat ingiltereye geldikten sonra sporu bıraktım ve tekrar kilo almaya başladım hareket sıfır haram et korkusu ile hergün makarna pizza bi baktım 83 kilo olmuşum sonra internetten araştırdım leslie buldum üç kilo gitti 4_5 kilo daha vermek istiyorum. bahane üretince kilo alıyor insan gerçekten. spor salonu yok burda dedim çıkamıyorum dedim bi sürü bahane buldum yine ipin ucunu kaçırdım. dikkat etmezsem çok çabuk kilo alacak yapım var
ne kadar sürede kaç kilo verdin leslie ile66 kilo ile hamile kaldım +20 kilo aldım doğum sonrası 68 e kadar düşmüşken evde olmanın vermiş olduğu rahatlıkla yeniden 73 e çıktım bir iki haftadır dikkat edip bugun tam anlamıyla yeniden diyete başladım sabah tartıldım 71,4 . leslie yapabilsem hem bacaklarım sıkılaşacak hem de eminim daha hızlı kilolarım gidecek.
ne kadar sürede kaç kilo verdin leslie ile
ne kadar güzel. ben 75 kilonun altına düşünce gözlerim in onu çöküyor yakışmıyor bu yüzden hedefim 75 sizinle karar alıp leslie beraber yapalım mı :)ilk doğumumda da 64 ile hamile kalıp 25 kilo almıştım 66 ya kadar düştüm leslie + yediklerime dikkat ederek sanırım doğumdan sonra 8 9 ay kadar bir sürede .
ne kadar güzel. ben 75 kilonun altına düşünce gözlerim in onu çöküyor yakışmıyor bu yüzden hedefim 75 sizinle karar alıp leslie beraber yapalım mı :)
hadi bugün başlayalım :)Yapalımmmm
Bende 65 den düşünce herkes hastamısın diye soruyor yüzümden belli oluyor
hadi bugün başlayalım :)
leslie ile 45 dakikalık yürüyüş yapmaya başladım hergün düzenli olarak. inanmayacaksınız on günde üç kilo gitti ben şok. sizinle de paylaşmak istedim.