leslie sansone ile yürüyüş programi

ebru453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
14
0
Ya leslie sansone nin videoları varya ben fast 3 mile yapıyım diyorum yada 2 yapsam ama içimden gelen sabah aksam 3 mile ?
Kararsız kaldım herkes ayrı kafadan konuşmuş anlamadım. Neyse işte sabah aksam 3 mile yapsam ise yarar mi? İki haftada etkisini gösteriyor yazmışlar . Baya araştırdım en önemlisi ise yaraması kızlar. Hangisi daha etkili ? Size nasıl yapmalıyım ?? :44::44:

Son düzenleme:
Merhaba sabah 3 mil akşam 3 mil demek günde 9.6 km demek yanlış hesap yapmıyorsam ve bence günlük olarak harika. Fakat yapabilirsen ben sana 4 fast mile videosunu öneririm akşamda 2 mil yaparsın. Çok faydasını göreceğine eminim yeterki vazgeçme.

Yalnız ben 4 fast mile dedim ama daha öncesinde spor yapmadıysan kaslarını zorlayabilirsin

Arkadaşlar merhaba bende evde yürüyüşe başlıycam ama sonuç alan var mı acaba

@
Arkadaşlar merhaba bende evde yürüyüşe başlıycam ama sonuç alan var mı acaba
merhaba canım.. ben de pazartesiden beri yapıyorum henüz bir şey söylemek için erken ama oldukça terliyorum ve yoruluyorum.. tavsiye ederim..
istersen bu topikte birlikte yapalım ne dersin

@

merhaba canım.. ben de pazartesiden beri yapıyorum henüz bir şey söylemek için erken ama oldukça terliyorum ve yoruluyorum.. tavsiye ederim..
istersen bu topikte birlikte yapalım ne dersin
Buna sevinirim çünkü ben biraz gazla çalışıyorumm :)

ben de 5 gündür yapıyorum çok eğlenceli. birlikte yapalımm isterseniz. burda günlük ne kadar yaptığımızı ve değişimlerimizi paylaşalımm.

arkadaşlar ben dün 3 mil yaptım

Şu an karne tatilindeyim bu yüzden 15 günlük bi tatilin ardından sıkı bir şekilde başlayacağım Ama bugün itibariyle tartıda gördüğüm şey beni beynimden vurulmuşa döndürdü. Hemde sabah aç karnına Bu yüzden diyete başladım bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…