Leptaplı aybikli fatih turu

aybur34

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
6.985
2
356
40
İstanbul
ne yağmur ne çamur dedik düştük istanbul sokaklarına alya duamıda pek özlemiştim misler gibiydi kuzum:ecrin_bebek: hem alıştırmaa yaptım bugün bebek arabasını sürerken:kedi:
[/url][/IMG]
resimler silindi

Son düzenleme:
maşallah Alya Dua ya.gün geçtikçe daha da güzelleşiyo..helal olsun size bu soğukta bebekle dışarı da çıkmışsınız.leptapcım gayet sağlam giyinmişsin belli :hulya:

maşallah Alya Dua ya.gün geçtikçe daha da güzelleşiyo..helal olsun size bu soğukta bebekle dışarı da çıkmışsınız.leptapcım gayet sağlam giyinmişsin belli :hulya:

evet canım görmen lazım alyayı :ecrin_bebek:
sağlam giyindim bgnbaya bi işim vardı fatihte ve eminönünde daha sonra aybikle araştık ve buluştuk birden verilen karardı iyi oldu amma

aa ne guzel olmus ya alya masallah cok buyumus
bakıom da yagmur camur dınlemıosunuz vurdunuz kendınızı yollara helal olsun yakısır
kaydirigubbakcemile5

bende diyom aybikem nerde:dilcikar:
ne güzel yapmışsınız maşallah kocaman

Leptap te fatihlere kadar gitmişsin burnunun ucundayım daha beni göremedin :kıskanç komşu smiley:

Şaka bi yana çok iyi yapmışsınız ya ne güzel bir buluşma olmuş dostluğunuz daimi olsun opuyorumnanaktan

mehtapcım canım darısı tez zamanda senin başına inş.
çok yakışmış kucağına
bu alyadua çok tatlı ya yerim onun totoşunu ya maşallah kızımıza

bende diyom aybikem nerde:dilcikar:
ne güzel yapmışsınız maşallah kocaman

aa süper yaa...
alya hanım ne guzel olmus masaallah

İkiniz ve Alya yine çok şeker

Allah dostluğunuzu daim eylesin

maaşallah hanımlar size :)

bu ana kız yinemi geziyor yaw:))))))))))

hepinize çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan

canım yaaa sorma en kısa zamanda tanışıcam seninle inşopuyorumnanaktan

Ya inanamıyorum..
Ne kadar büyümüş..
Maşallah balıma maşallah..
Size de maşallah fıstıklarım ..
ınşallah en yakın zamanda toplanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…